Firma Lenovo představila nový model S920 se čtyřmi jádry

Firma Lenovo představila nový model S920 se čtyřmi jádry
2013-03-25T08:30:34+02:00
• 25. 3. 2013

Začátkem března jsme v článku avizovali dva čtyřjádrové modely od společnosti Lenovo, a jak se zdá, přeci jen se střední třída dočká alespoň jednoho z daných modelů. Výrobce oficiálně představil model S920, který svými specifikacemi už asi nikoho nepřekvapí, jelikož se shodují s těmi uniklými.

Lenovo S920

Lenovo S920 je vybaven 5,3palcovým HD displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů. O jeho výkon se stará čtyřjádrový procesor od MediaTeku s taktem 1,2 GHz a 1GH paměť RAM. Záda zařízení disponují baterií o velikosti 2250 mAh, 8megapixelovým fotoaparátem s LED bleskem a navíc čelní část doplňuje 2megapixelová VGA kamerka.

Na interní paměť v základu uložíte 4 GB dat a dále ji můžete rozšířit pomocí slotu na MicroSD karty. Softwarová stránka nabízí operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Všechny tyto komponenty jsou zaobaleny v tělu, jehož tloušťka je pouze 7,9 mm.

Zařízení by se mělo dostat do prodeje nejprve v Číně začátkem dubna. Jeho celosvětovou dostupnost prozatím Lenovo neoznámil, ale může to učinit v následujících dnech.

Lenovo S920

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat