HTC spouští službu Zoe Share

HTC spouští službu Zoe Share
2013-03-13T16:28:49+02:00
• 1. 3. 2013

Tchajvanská společnost ještě před veletrhem MWC uvedla svůj nejnovější top model One, který disponuje zajímavými specifikacemi. V následujících několika týdnech a možná měsících nás čeká pořádná reklamní masáž, ale součástí bude uvedení ještě několika novinek. Jednou z nich je nová služba Zoe Share, která byla vytvořena pro funkci HTC Zoe.

htc-zoe-share

Prozatím je dostupná pouze pro HTC One, ale dá se počítat s tím, že se v budoucnu objeví podpora vícero zařízení. V současnosti se ale jedná o hlavní novinku u nového smartphonu. Z názvu Zoe Share je již jasné, že slouží pro sdílení vašich momentů, které pořídíte přes smartphone. Jedná se o fotografie a HDR videa, která se nasdílí na servery HTC. Po té vám služba vygeneruje unikátní adresu, kterou můžete sdílet napříč sociálními službami.

Výsledkem je tak na Zoe Share 30 sekundové video, které si může kdokoliv přehrát, ale také může nahlédnout na jednotlivé momenty z daného videa. Skoro bych tuto funkci přirovnal k Instagramu s možností fotografií a videí. V tuto chvíli již fungují stránky nové služby a vy se můžete podívat, jak takové sdílení funguje. V první řadě se vám přehraje krátké video a následně máte možnost se podívat na jednotlivé sekvence.

Zatím jsem skeptický k této službě, ale jedná se o jednoduchou možnost, jak si přehrát v 30 sekundách nejlepší momenty z výletu nebo dovolené. Jen čas ukáže, jestli zákazníci ocení Zoe Share a jestli budou tuto službu využívat.

Zdroje: zoeshare.htc.com, htcsource.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat