Huawei unikly informace o Ascend G710 a Ascend Plus

Huawei unikly informace o Ascend G710 a Ascend Plus
2013-03-01T07:21:39+02:00
• 1. 3. 2013

Společnost Huawei v rozmezí veletrhů CES a MWC představila nespočet nových zařízení a ani po jejich skončení zřejmě nebude trh s chytrými telefony ochuzen o další novinky. Zahraničním serverům se podařilo získat pár informací, ohledně dvou připravovaných modelů, a to s názvem Ascend G710 a Ascend Plus.

Huawei

První model Ascend G710 dostane 5-palcový displej s rozlišením 720 x 1280 pixelů, což je o něco méně při srovnání s již dříve ohlášeným Ascend D2, který bude mít Full HD rozlišení. Naopak kapacitní tlačítka v dolní části zařízení zaručují Ascend G710 větší využití místa na displeji. Poslední známou specifikací je čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz, který Huawei nyní hojně využívá u svých telefonů.

Huawei Ascend G710

Druhý přírůstek do rodiny Ascend je s přívlastkem Plus. U něho se očekává 4-palcový displej a jednojádrový procesor o frekvenci 1 GHz. Vnitřní paměť by měla v základu nabídnout 4 GB a poté dále ji rozšířit pomocí MicroSD karty. Telefon poběží na operačním systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich a jeho záda ponesou 5 MPx fotoaparát.

Huawei Ascend Plus

Další podrobnější informace nejsou doposud známy, jelikož jde vůbec o první zmínky o těchto modelech. Následující týdny určitě nabídnou bližší pohled. Ve druhém případě se nedá vyloučit možnost, že poputuje k většině operátorů jako model z nižší třídy a bude nabízen zákazníkům za co nejnižší možnou cenu.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat