Market Helper – Stáhněte si nekompatibilní aplikace z Play Storu root

Market Helper – Stáhněte si nekompatibilní aplikace z Play Storu [root]
2013-02-15T06:51:13+02:00
• 15. 2. 2013
2

V obchodě Play se nachází neuvěřitelné množství aplikací, ale některé z nich jsou do jisté míry omezeny. Můžete se třeba setkat s tím, že aplikace není dostupná pro vaši zemi. V tomto ohledu může pomoci VPN do státu, kde je daný titul již dostupný. Jedná se o obcházení, ale pokud si chcete koupit aplikaci za každou cenu, tak vás asi nikdo nezastaví. Bohužel se setkáte i s omezením na zařízení. I když máte třeba nejnovější smartphone na trhu, tak se vám v obchodě Play může objevit informace, že vaše zařízení není podporováno.

e3a32e0d-bf32-4d6c-9b63-e3d475687cb5

Doposud jste měli jedinou možnost v podobě nalezení aplikace na nějakém fóru a následně si ji nainstalovat do zařízení. Bohužel to obnáší rizika, která jsou spojována s warez scénou. Nikdy totiž nevíte, jestli si někdo nehrál s APK balíčkem. Nyní se objevila skoro legální možnost, jak si nainstalovat aplikace do nepodporovaného zařízení.

logo (2)

 

Novinka se jmenuje Market Helper a umožňuje vám ošálit Play Store, aby si myslel, že máte jiné zařízení. Bohužel v tomto případě budete muset mít root, jinak to prostě nepůjde. Zajímavostí je, že Market Helper nezasahuje do build.prop a celkově nevyžaduje složité nastavování. Stačí jej tedy nainstalovat a následně zvolit zařízení, pod kterým chcete nedostupnou aplikaci stáhnout z obchodu Play.

lzBHyd1

 

Písmeno „P“ značí smartphone a „T“ tablet, takže si můžete prakticky stáhnout jakoukoliv aplikaci. Po výběru stisknete tlačítko aktivovat a vyčkáte, až se provedou změny. Nyní ještě musíte navštívit stránku Google Dashboard. Jen ji otevřít, nemusíte nic dělat. Od této chvíle budete moci stahovat nekompatibilní aplikace. Pokud vás Market Helper zaujal, tak můžete stahovat z tohoto odkazu.

Jen musíme upozornit, že aplikace vyžaduje root a vše děláte na vlastní nebezpečí. Pokud vás zajímají další informace o Market Helperu, tak navštivte tyto stránky, kde najdete třeba i způsob, jak vše vrátit do původního stavu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Nojo, tahle aplikace se koukám hodně rychle šíří.

to by mě teda zajímali jak mění masku zařízení aniž by zasahoval do build.prop

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat