HTC One i 8X v nových barvách

HTC One i 8X v nových barvách
2013-02-20T07:41:43+02:00
• 20. 2. 2013
1

HTC má pro letošní rok představeny vlajkové lodě jak pro systém Windows Phone (model 8X), tak pro Android (včera představený HTC One). Zatímco u 8X jsme se dočkali hned několika barevných variant (vyrábí se modrá, červená, černá a žlutá), novinka v podobě modelu One měla nabídnout pouze stříbrnou a černou verzi.

Na internetu se však nedávno objevily nové informace o tom, že HTC chystá bílou verzi Windows Phone telefonu 8X. Vlastně fotografii zveřejnilo samotné HTC na svém Twitter účtu. Nijak zvlášť ji ovšem nekomentovalo. Zprvu se spekulovalo, že by se mohlo jednat o tehdy ještě chystané HTC One, ale podle rozložení jack slotu, LED diody a vypínacího tlačítka je jasné, že se o One nejedná a HTC zřejmě opravdu zveřejnilo fotografii chystaného 8X v bílém provedení.

w8xJak jsem avizoval v úvodu článku, další barevné varianty se zřejmě dočká i nejnovější přírůstek do rodiny HTC. A opět za prvními informacemi stojí samotné HTC. Objevila se totiž oficiální fotografie, kde nejsou vyobrazeny pouze dvě barevné varianty, ale jsou doplněny o třetí, červenou verzi. Na včerejší akci, ani v žádných materiálech se však HTC o červeném HTC One nezmiňuje a vždy se mluvilo pouze o dvou variantách. Jestli společnost přehodnotila plány nebo se objevily problémy ve výrobě, nevíme, ale je možné, že se červeného One také někdy dočkáme.

redOne

Zdroje: wpcentral.com, pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Ohledně toho 8X komentovalo HTC na FB, že je to HTC Butterfly.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat