Samsung uvádí nový model Galaxy Camera

Samsung uvádí nový model Galaxy Camera
2013-02-20T07:03:03+02:00
• 20. 2. 2013

Dle tiskové zprávy na stránkách Samsungu se na trhu objeví další model Galaxy Camery, která přinese variantu bez podpory mobilní konektivity 3G prostřednictvím microSIM karty, jež byla obsažena v předchozím modelu. Výrobce tak zřejmě bude chtít udělat nadcházející model více dostupným z hlediska ceny.

GC-110_1

Fotoaparát nabídne připojení k internetu jen přes Wi-Fi modul. Dle fotografií se zdá, že se nový model, co do vzhledu,  od toho současného příliš lišit nebude. Galaxy Camera bude disponovat 21násobným Super Long Zoomem a 16Mpx BSI CMOS snímačem. K dispozici bude 19 inteligentních integrovaných fotorežimů.

GC-110_3

Fotoaparát bude disponovat operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean s plným přístupem do obchodu Google Play. Pro prohlížení fotek a jejich následnou úpravu bude sloužit 4,8palců veliký dotykový HD Super Clear displej. K dispozici pro úpravu fotek budou dále nástroje Photo Wizard  a Video Editor. Dostatečný výkon jak pro pořizování snímků a videa, ale i pro následné úpravy fotek zajistí čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz.

Mimo Wi-Fi konektivitu disponuje fotoaparát i GPS, GLOANASS a Bluetooth 4.0 a energii zajistí baterie s kapacitou 1 650 mAh.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat