Alcatel One Touch HD Scribe jako konkurent Galaxy Note MWC

Alcatel One Touch HD Scribe jako konkurent Galaxy Note [MWC]
2013-02-25T17:30:16+02:00
• 25. 2. 2013

Na veletrhu CES 2013 představil Alcatel mimo jiné i 5palcový telefon One Touch HD Scribe, který se svou výbavou řadí mezi high-end telefony řady One Touch. Tento telefon by mohl konkurovat modelu Galaxy Note a tohlavně díky stylusu, který silně připomíná S-Pen od Samsungu. Do výbavy dále patří HD displej, 1.2GHz procesor, 1 GB RAM a 4 GB interní paměti. Dále zde najdeme 8MPx fotoaparát, 2500mAh baterie a operační systém Android 4.1.2 Jelly Bean. Nově je One Touch HD Scribe vybaven právě stylusem a magnetickým MagicFlip krytem, který telefon chrání.

alcatel-one-touch-scribe-announced-0

Odlehčenější variantou pak je One Touch Easy Scribe, který je vybaven WVGA 5palcovým displejem, 1.2GHz procesorem, 512MB RAM, 4GB interní pamětí, 5MPx fotoaparátem, magnetickým MagicFlip ochranným krytem, stylusem a rovněž operačním systémem Android 4.1.2 Jelly Bean.

Ceny těchto modelů zatím nebyly zveřejněny, nicméně soudě podle výbavy, kterou bude chtít Alcatel konkurovat, se dá očekávat, že budou ceny nastaveny na rozumnou míru. Telefony se budou nabízet v barvách bílá, černá, červená a žlutá.

Zdroj: techdigest.tv

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat