Windows Phone 7.8 aktualizace možná již 31. ledna

Windows Phone 7.8 aktualizace možná již 31. ledna
2013-01-26T00:53:15+02:00
• 24. 1. 2013

Majitelé telefonů, kteří zatím stále fungují na Windows Phone 7.5 by se již brzy mohli dočkat aktualizace na verzi 7.8, která by měla přinést spíše drobná vylepšení, mezi které patří například zmenšené dlaždice, nový zámek obrazovky či možnost komfortnějšího nastavení vlastních vyzváněcích tónů.

Nyní se z několika zdrojů vyrojily informace, že by se měla tolik očekávaná aktualizace začít šířit 31. ledna. Jedním ze zdrojů jsou oficiální stránky Windows Phone na kolumbijském Facebooku. Tento zdroj potvrdil, že by 31. leden měl být startovním dnem. Během prvního čtvrtletí letošního roku se pak bude aktualizace distribuovat na všechna zařízení s Windows Phone 7.5.

Mobilní operátoři z Velké Británie, Německa a Austrálie potvrzují toto datum, takže se pomalu dá říci, že se jedná o hotovou věc. Samozřejmě si raději počkáme, jestli nedojde náhodou k dalšímu odkladu. Otázkou také je, jak dlouhou dobu bude trvat, než se dočkají i majitelé telefonů v České republice.

Zdroj: wpcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat