Samsung oficiálně oznámil odolný model Xcover 2

Samsung oficiálně oznámil odolný model Xcover 2
2013-01-28T15:31:42+02:00
• 25. 1. 2013

Samsung oficiálně uvedl nástupce odolného telefonu Xcover, který se objevil na našem trhu minulý rok v lednu. Novinka ponese označení Xcover 2 a oproti svému předchůdci dostal do vínku větší výkon a lepší výbavu. Tento model se opět vyznačuje odolností proti prachu a vodě.

Xcover2 je vybaven dvoujádrovým procesorem s frekvencí 1 GHz, 1 GB RAM, 4GB interní pamětí a slotem pro microSD karty. O zobrazení se bude starat 4palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Telefon je dále vybaven 5MPx fotoaparátem, který se ovládá mechanickou spouští umístěnou na boku telefonu, a přední VGA kamerkou. O energii se postará baterie s kapacitou 1 700 mAh. Dodávaným operačním systémem je Android 4.1 Jelly Bean.

Druhá generace odolného mobilu disponuje certifikací IP67, která zaručuje, že vydrží pod vodou v hloubce jeden metr po dobu 30-ti minut. Pokud vám tedy telefon nedopatřením spadne do umyvadla či do toalety, měl by přežít bez úhony. Termín uvedení telefonu na trh zatím nebyl uveden, dá se ale předpokládat na základě již dříve zjištěných informací, že by se mohl objevit během příštího měsíce.

Zdroj: eurodroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat