Nokia Catwalk – novinka pro rok 2013

Nokia Catwalk – novinka pro rok 2013
2013-01-04T11:31:32+02:00
• 4. 1. 2013

Finský výrobce chce v tuto chvíli oslovit zákazníky především modely Lumia 820 a 920. Samozřejmě nabízí větší množství smartphonů, ale tyto dva jsou stěžejní, aspoň z pohledu Nokie. V tuto chvíli se začínají objevovat informace o nadcházející generaci. Zdroj těchto novinek se ozval webu The Verge s tím, že již v tuto chvíli se ve Finsku plánuje celá nová rodina nových modelů.

Konkrétně se zdroj zmiňuje o modelu s kódovým označením Nokia Catwalk, který by měl být přímým následovníkem Lumie 920. Největší zajímavostí je, že tentokrát se upustí od polykarbonátové konstrukce a přistoupí se ke kovu. Bude se s největší pravděpodobností jednat o hliník, i když zde mohou být i jiné materiály, ale není to moc pravděpodobné.

Kromě nového materiálu dojde i ke zmenšení celého mobilu a ubrání na váze. Samotné parametry se nemají moc lišit, což by mohlo znamenat, že nedojde třeba k navýšení počtu jader. Nokia Catwalk nemá být jediným modelem. Zdroj se zmiňuje i o dvou nižších modelech, které by měly být také z kovu.

Prozatím se jedná o brzké informace, ale zřejmě si Nokia věří a tento rok se dočkáme nové linie. Přesné datum neznáme, ale jen tak brzy to nebude. Pravděpodobně můžeme novinky očekávat v Q3 tohoto roku. Otázka je, jak moc se odliší zmíněné modely.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat