Huawei Ascend W2 – pracant s Windows Phone 8

Huawei Ascend W2 – pracant s Windows Phone 8
2013-01-16T14:15:52+02:00
• 16. 1. 2013

Letošní veletrh CES přinesl celkem zajímavé mobily, které si budeme moci koupit v průběhu tohoto roku. Společnost Huawei se zde také pochlubila zajímavými kousky, ale také představila první mobil s Windows Phone 8, který nese název Ascend W1. Bude se jednat spíše o levnější zařízení, ale nyní se začínají objevovat informace a fotografie vybavenějšího modelu Ascend W2.

Ten by se měl oficiálně představit na veletrhu MWC a stejně jako jeho předchůdce bude vybaven systémem Windows Phone 8. Díky vyšším specifikacím se bude jednat asi o žádanější model. Displej bude mít úhlopříčku 4,5 palce s rozlišením 720p s vylepšenou dotykovou technologií, o které nejsou zatím známy bližší informace. Možná se bude jednat o odpověď na Lumii 920 nebo 820.

Na zdaní straně najdeme 8MPx kamerou, přičemž o přední nejsou dostupné specifikace. Výkon bude zajišťovat blíže nespecifikovaný dvoujádrový procesor, který bude mít k dispozici 1 GB RAM. Vnitřní paměť dosáhne na 16 GB, ale o podpoře microSD karet nebylo zatím nic řečeno. Nejzajímavější hodnotou bude kapacita baterie, která se vyšplhala na 2 800 mAh, díky čemuž by mohl vydržet na jedno nabití déle než konkurence. Jedná se o celkem zajímavý model hlavně s ohledem na to, že se vše vleze do těla o tloušťce 7.7 mm. Nyní si musíme počkat na cenovku a dostupnost.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat