Nano Nails – kapacitní nehty pro dámy na ovládání smartphonu

Nano Nails – kapacitní nehty pro dámy na ovládání smartphonu
2013-01-16T12:25:11+02:00
• 16. 1. 2013

Doba rezistivních displejů je zcela jistě za námi, ale stále se mezi námi najdou uživatelé, kteří měli tento typ v oblibě. Samozřejmě myslím ženy, které rády nosí dlouhé nehty. Stačilo jimi jen přitlačit na displej a vše fungovalo. Bohužel je to horší u dnešních smartphonů, jelikož nehtem je nelze ovládat. Proto si ženy musely najít jiný způsob. Naštěstí přichází novinka Nano Nails od společnosti Tech Tips.

Tato společnost má již nějakou dobu ve své nabídce náprstek, který je vlastně stylusem. Lze jej nosit i na rukavicích a dotykový kapacitní displej na něj reaguje poměrně dobře. Je to vlastně miniaturizovaný stylus. Bohužel se jedná o velmi malou pomůcku, kterou můžete ztratit. Naštěstí se zde zapracovalo a podařilo se jim vytvořit umělý nehet, který má na špičce vrstvu, jenž umožňuje pracovat s kapacitním displejem.

Díky této malé inovaci dámy nebudou muset naklánět prst nebo hledat jakékoliv řešení pro ovládání smartphonu. Zřejmě se jedná o vhodný dárek na Vánoce nebo k jiným příležitostem. Je to trochu technické, přičemž Nano Nails uspokojí módní nároky dam. Na trh se zřejmě dostanou v průběhu května nebo března a budete mít možnost si vybrat ze dvou variant. Buď si pořídíte jen tenký film, jenž se nanese na váš nehet, nebo si pořídíte sadu připravených nehtů, které lze v salonu odborně upevnit. Sada 6 kusů by vás měla přijít na 10 dolarů.

Zdroje: ces.cnet.com, usetechtips.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat