Archos TV Connect – Android ve vaší televizi

Archos TV Connect – Android ve vaší televizi
2013-01-05T14:14:16+02:00
• 5. 1. 2013
2

Společnost Archos představila TV Connect, který přenese prostředí Android do vaší televize. Na trhu lze najít mnoho zařízení, která toto umožňují, nicméně TV Connect má přinést funkce, kterými ostatní produkty nedisponují. Nedávno vám jedno podobné zařízení představil kolega Václav Pavlín ve svém článku Rikomagic: magická androidí krabička.

Samotné zařízení se dělí na dvě části. Snímač zachytává pohyby, které děláte ovladačem, takže se jedná o náhradu dotyků v systému Android. Zařízení také plně podporuje android klávesnici včetně klávesových zkratek. Zařízení je poháněno systémem Android 4.1 Jelly Bean. Co se procesoru týče, tak výrobce udává, že se jedná o Smart Multi Core procesor s taktem 1,5 GHz. Procesoru bude sekundovat paměť RAM o velikost 1 GB. Vnitřní flash paměť má velikost 8 GB a bude rozšířitelná díky slotu pro microSD kartu až na 32 GB.

Díky TV Connect bude možné také uskutečňovat videohovory přes Skype či Google Talk. Zařízení má vestavěnou HD kameru, která vás bude snímat ve vysoké kvalitě. Díky vestavěné LED kontrolce vám neunikne žádný příchozí hovor, pokud zrovna budete hrát hru či sledovat video. TV Connect rovněž podporuje plný přístup do obchodu Google Play.

Archos TV Connect by se měl prodávat za cenu 129,99 USD a dostupný by měl být od února. Je pravděpodobné, že se jeho představení také dočkáme na veletrhu CES2013 v Las Vegas, který již klepe na dveře.

Zdroje: androidauthority.com, archos.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Marek Štafl

5. 1. 2013, 16:27

Vy padá to celkem zajímavě :)
Jenom připomínka – čtete po sobě občas ty články? :)
„Samotní(?) zařízení se děli(?) na dvě části. Snímač zachytává pohyby, které děláte ovladačem, takže se jedna(?) o náhradu dotyků v systému Android.“

Přemysl Vaculík

VIP 5. 1. 2013, 16:49

Díky, má chyba.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat