Vyzkoušejte povedenou klávesnici Kii Keyboard pro Android

Vyzkoušejte povedenou klávesnici Kii Keyboard pro Android
2012-12-25T14:27:12+02:00
• 25. 12. 2012
1

Na serveru XDA developers se objevil tip na zajímavou klávesnici, která nese název Kii Keyboard. Klávesnice se nachází v BETA verzi, takže se ještě nejedná o hotový produkt, nicméně dle prvotních dojmů z používání se jeví velice dobře. Dle tvrzení autorů si Kii Keyboard chce přinést to nejlepší ze současně nejpopulárnějších klávesnic, kterými jsou například SlideIT, Swype či SwiftKey.

Mezi zajímavé funkce a možnosti této klávesnice patří například podpora predikce, kterou můžeme znát z klávesnice SwiftKey, kde se klávesnice učí a následně vám nabízí, nebo, chcete-li, našeptává slova, která si myslí, že byste chtěli použít. Další je funkce vstupu, který používá klávesnice Swype. Jedná se o zadávání textu souvislým tažení prstu. Kii Keyboard dále nabízí rozsáhlou sadu ikon Emoji, možnost změny barvy a výšky klávesnice, písma, témata, obrázky na pozadí, změny režimu pro telefon a tablet a mnoho dalších zajímavých funkcí.

Aktuálně klávesnice podporuje 34 jazyků včetně češtiny. V případě, že vám nebude stačit systémový jazyk předinstalovaný v telefonu, bude vám nabídnuto stažení dodatečného slovníku, který rozhodně doporučuji. Kii Keyboard se bude po ukončení beta testování nabízet ve volné a placené variantě. Po dobu testování jsou veškeré Premium funkce běžně dostupné, takže si tuto klávesnici můžete vyzkoušet bez jakéhokoliv omezení. V současné době asi každý z vás již tu svou oblíbenou klávesnici má. Já osobně jsem si oblíbil klávesnici SwiftKey. Vždy se však naskytne možnost vyzkoušet něco nového a následně porovnávat. Pokud Kii Keyboard vyzkoušíte, nezapomeňte se podělit o své zkušenosti.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Super, na tohle jsem čekal.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat