Spekulace: Huawei možná plánuje 8,5″ smartphone

Spekulace: Huawei možná plánuje 8,5″ smartphone
2012-12-15T15:00:54+02:00
• 15. 12. 2012
1

Kdo jste četli nedávný článek o tom, že třetí generace Samsung Galaxy Note by mohla přinést obří displej o velikosti 6,3″, nejspíš jste kroutili hlavou. Možná jste si říkali, že taková velikost displeje je pro smartphone už příliš veliká. Aby těch novinek nebylo málo, objevily se zvěsti, dle kterých by mohl čínský výrobce Huawei uvést obří smartphone s úhlopříčku displeje 8,5 palců. Telefon či tablet? Asi si také pokládáte tuto otázku. Nedávno jsem držel v ruce Nexus 7 a říkal jsem si, že si nedovedu představit z takového zařízení volat a to má Nexus „pouhých“ 7 palců.

Údajná podoba.

Těžko říci, jak daleko jsou tyto informace od pravdy, ale trend nasvědčuje tomu, že velikost zatím stále nenarazila na hranice. Současné „phablety“ se tak stále více blíží rozměrům klasických tabletů a je těžké je tak zařadit do odpovídající kategorie. Možná dojde k uvedení zařízení bez okrajů za využití technologie společnosti AU Optronics. To by mohlo znamenat, že ve skutečnosti nebude zařízení tak velké. Zřejmě se vše dozvíme až na veletrzích CES nebo MWC.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Byl bych klidně pro 27″ telefon, vždyť je to trend…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat