Samsung Galaxy Music Dock: Nový hudební doplněk

Samsung Galaxy Music Dock: Nový hudební doplněk
2012-12-25T12:00:55+02:00
• 25. 12. 2012

Mobilní trh s příslušenstvím se pravděpodobně už v lednu rozšíří minimálně o jeden líbivý doplněk z řady Galaxy od společnosti Samsung. Zařízení ponese označení Music Dock a mělo by usnadnit majitelům zařízení Galaxy připojit svůj tablet nebo chytrý telefon k domácímu stereo reproduktoru. Výrobek naleznete pod modelovým označení ESP-30B a zřejmě si svoji premiéru odbude během veletrhu CES v Las Vegas, který se koná druhý týden v lednu roku 2013. Uživatelům nabídne microUSB port pro přehrávání hudby a zároveň pro možnost nabíjení připojeného zařízení. Kromě toho taktéž hudební dok podporovat přehrávání prostřednictvím Bluetooth.

Co se týče ceny, tak Amazon v Německu v současné době pomalu začíná tento kousek příslušenství přidávat do své nabídky za relativně vysokou cenu, a to 129,90 Eur (tj. v přepočtu 3 265 Kč). Ačkoliv je momentálně vyprodáno, může být každým dnem k dostání a objednání, proto, jestli vás Galaxy Music Dock zaujal, nezbývá nic jiného než sledovat německý Amazon.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat