Action Launcher Pro – rychlejší hledání a spouštění aplikací

Action Launcher Pro – rychlejší hledání a spouštění aplikací
2012-12-11T13:50:21+02:00
• 11. 12. 2012

I když tvrdím, že systém Android nemá chybu, každý z nás ji tam už někdy našel. Ať už se mu jen zasekl systém, či zatuhla nějaká ta aplikace, vždy vás to zbrzdí v práci. Rychlý restart mobilního zařízení to však spraví a my můžeme vesele pokračovat dále. Někdy nás naštve i pomalé spouštění aplikací. Já se svým Samsung Galaxy S II, to také v některých případech mohu potvrdit. S tím by měl skoncovat Action Laucher Pro.

Ten vám spustí aplikace mnohem rychleji a jejich hledání přes horní lištu je také jednoduché. Plná podpora Play Storu či jiných potřebných věcí je samozřejmostí. V podstatě nehledejte nic jiného než Android, který má pár úprav. Uživatelské prostředí je tedy shodné s originálním Androidem 4.2, a tak ho na první pohled nikdo od originálu nepozná. Jelikož jsem výše napsal, že má pár úprav, tak právě ty nabídnou, že aplikace se rychleji spouští, což vám šetří čas a i cenou energii.

Také disponuje skvělou funkcí „Covers“. Na jakéhokoliv zástupce na ploše budete moci poklepat dvakrát a tím se vám vytvoří složka. Do ní můžete dávat další aplikace. Já jsem to vyzkoušel například na hrách. Moje „hlavní“ hra byl Shadowgun a do něho jsem si nastrkal dalších 5 aplikací. Tuto funkci  můžete použít na jakékoliv ikoně a nastavení netrvá vůbec dlouho.

Z osobní zkušenosti vím, že je nejlepší, když nové věci vidíte na vlastní oči a můžete si je osahat. To však zatím není možné, a tak zde máte aspoň video, které vám Action Launcher Pro více představí a snad neodmítnete jeho zkoušku i na vašem zařízení se systémem Android 4.0 a vyšším.

logo-app Action Launcher 2: Pro Chris Lacy 3,50 US$ ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat