Co nového plánuje Samsung pro příští rok?

Co nového plánuje Samsung pro příští rok?
2012-12-04T10:15:18+02:00
• 4. 12. 2012
4

Kolem výrobce Samsung panují neustále nějaké zvěsti a dohady, s čím novým by mohl tento korejský výrobce špičkových telefonů přijít. Kromě očekávaného nového top modelu řady Galaxy S se vyrojily další spekulace a mluví se tak trochu o záhadném projektu J. Dle spekulací by se mohlo jednat o novu generaci zařízení řady S. To, že Samsung údajně v dubnu příštího roku plánuje uvést další vlajkovou loď Samsung Galaxy S IV, jistě mnozí víte, koneckonců i zde na Dotekománii jsme se zmínili. Jen ve stručnosti, zatím nepotvrzené specifikace mluví o 5″ velkém Super AMOLED FULL HD displeji, čtyřjádrovém procesoru, 13MPx fotoaparátu a vše by měl pohánět nejnovější operační systém Android. Projekt J, by dle informací měla být úplně nová generace řady Galaxy. Co za novinky přinese, to je zatím předmětem spekulací. Jak ale známe společnost Samsung, s jistotou se můžeme těšit na něco extra.

Další novinkou, o které se mluví, jsou plány Samsungu vyrábět evropskou variantu úspěšného Galaxy Note II. Mělo by se jednat o „ořezanější“ verzi původního Note II, aby tak tento velice oblíbený, leč poměrně drahý, telefon byl dostupnější pro širší spotřebitelskou základnu. Dle spekulací by měla být zachována velikost displeje, nicméně by neměl používat Super AMOLED technologii. Toto se zdá být jako docela dobrý nápad, protože popularita velikých telefonů s displejem přes 5″ roste a ne každý si může dovolit utratit v průměru kolem 15 000 korun. Nechme se překvapit, s čím Samsung vyrukuje.

Poslední novinkou jsou zvěsti o tom, že by Samsung chtěl přijít na trh s podobným zařízením, jakým je Transformer od Asusu. Mělo by se jednat o přímý konkurenční útok na tuto kategorii zařízení. Dle informací by Samsung mohl přijít s 13,3″ velikým tabletem, doplněným o QWERTY dokovací klávesnici. Bližší technické specifikace zatím nejsou známy. Z těchto informací je vidět, že Samsung opravdu nelení a snaží se přinášet neustále novinky ve svém produktovém portfoliu. Příští rok bude stejně bohatý, ne-li bohatší, na novinky ve světě mobilních technologií. Pokud jste jejich fandy stejně jako my, sledujte nás a jistě vám žádná neunikne.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Taky nechápu, co tím Samsung sleduje. Existují pouze 2 kategorie zařízení – smartphone do 4.3 (prostě ovladatelný jednou rukou) a tablet od 10″. Nic mezi tím. Neplní to pak účel.

5″ displej? :D To jen potvrzuje to co říkám už dlouho – veškerá inovace u samsungu = okopírování konkurence a zvětšení displeje v každé další generaci. Podle mých výpočtů se v roce 2014 dočkáme 7″ displeje u mobilu Galaxy S6 nebo S7…

Medical Praha

4. 12. 2012, 12:08

Hmmm, takže zase nevymyslí nic nového, jen okopíruje ostatní. Doufám, že Asus odpoví něčím novým aby to kopíráků znepříjemnil. Co se týká 5″ -to už snad ani není mobilní telefon. To raději 7″ tablet.Je to můj názor, určitě zde bude milion odpůrců :-)

Přesně…pro mě je maximum 4,3″ co mám už druhý mobil….větší už se nedají držet v jedné ruce a kdo s telefonem více pracuje než si hraje je právě těch 4,3″ miximum co může bez problémů ovládat jednou rukou…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat