HTC Zenith – další smartphone ve víru spekulací

HTC Zenith – další smartphone ve víru spekulací
2012-12-04T09:20:05+02:00
• 4. 12. 2012

Již v létě tohoto roku se spekulovalo o třech modelech od společnosti HTC se systémem Windpws Phone. V tuto chvíli můžete na trhu najít zatím jen dva, pod názvy 8X a 8S, oba vybavené verzí WP 8. Po třetím modelu se nějak slehla zem, ale zdá se, že se znovu spekulace rozbíhají.

Pokud čekáte nějaké uniklé rendery nebo informace od tchajvanského výrobce, tak vás tentokrát překvapíme. Třetí model získal kódové označení HTC Zenith anebo je znám jako HTC Titan III. Právě toto druhé označení se objevilo v dotazníku společnosti Microsoft, jak můžete vidět na obrázku níže.

Samozřejmě můžete namítnou, že se jedná jen o překlep, ale nějaké prvotní informace tu o tomto modelu jsou, a tak se může jednat jen o neprověřený dotazník. Musíme se na toto odtajnění podívat i z jiného úhlu. Microsoft musí dobře vědět, jaké modely se blíží na trh. Proto by se mohlo jednat o připravovaný model, který se zřejmě objeví příští rok na nějakém veletrhu.

Pokud se poohlédneme na specifikace z minulých úniků, tak má být vybaven displejem o úhlopříčce 4,7 palce s HD rozlišením a technologií Super LCD 2. Dále by měl být ve výbavě čtyřjádrový procesor od společnosti Qualcomm. Součástí zřejmě bude podpora NFC nebo 42 HSPA+.

Samozřejmě vše může být jinak a možná se jedná o zrušený model, který se již neobjeví na trhu. Pouze někdo zapomněl vyhladit kompletně všechny stopy, které k němu vedou. Co myslíte? Uvede HTC další Windows Phone 8 model?

Zdroj: news.cnet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat