Nová Lumia 620: cenově dostupný smartphone s Windows Phone 8

Nová Lumia 620: cenově dostupný smartphone s Windows Phone 8
2012-12-05T12:17:33+02:00
• 5. 12. 2012

Společnost Nokia dnes odhalila novinku v podobě zbrusu nového Windows Phone 8 telefonu – Lumia 620. Disponuje 3,8″ displejem s ClearBlack technologií, který je poháněn 1GHz dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 a operační pamětí o velikosti 512 MB. Telefon, jak již vyplývá z označení, bude zaměřen na uživatele s nižšími nároky, ale i tak nabízí poměrně slušné parametry. Kromě již zmíněných dále nabízí vnitřní úložiště o velikost 8 GB, které lze dále rozšířit díky slotu pro microSD kartu až na 64 GB. Pro fotografování bude určen 5MPx fotoaparát bez přítomnost PureView. Datovou konektivitu zajistí přítomnost Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS / A-GPS / Glonass a připojení přes datový kabel microUSB. Získal také technologii NFC, která není běžná u telefonů v této kategorii.

Nokia Lumia 620 bude dostupná v sedmi barevných provedeních a přináší novou „Dual Shot“ polykarbonátovou technologii s přídavnými překryvnými průsvitnými kryty, které nabídku základních barev rozšíří o další odstíny. Dle specifikací Nokie by měl telefon vydržet na jedno nabití až 14,6 hodin v GSM síti a až 9,9 hodin v síti WCDMA. Pohotovostní režim by měl čítat až 330 hodin. Energii pro tento telefon bude dodávat 1300mAh baterie bez možnosti bezdrátového nabájení. Rozměry tohoto telefonu činí 115,4 x 61,1 x 11.02 mm a váha 127 g.

Co se ceny týče, tak ta je stanovena na 249 USD / 190 EUR. Jako první dorazí na asijský trh, kam by měla nová Lumia dorazit během ledna a později bude distribuována na další světové trhy včetně Evropy.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat