Ingress – nástroje pro usnadnění hry

Ingress – nástroje pro usnadnění hry
2012-12-05T09:40:37+02:00
• 5. 12. 2012
2

Ingress je revoluce, nová naděje a především velice dobře promyšlený způsob Googlu, jak vytáhnout lidi ven. Je jedno, jestli je zima, nebo horko, pro udržení portálů na živu uděláte vše. Tedy, pokud patříte do uzavřené skupinky beta testerů a hra vás baví. 

V předchozích dvou článcích jsme vám hru představili, dali návod, jak navrhnout portál a také sepsali tipy pro snazší získání pozvánky. Dnes se budeme věnovat způsobům boje a poradíme vám, jak být pokud možno co nejefektivnější.

Ingress portals

Ingress portals je zatím jediná aplikace na Google Play, která vám může usnadnit hraní. Její součástí je něco jako FAQ, a tak můžete snadno zjistit kolik AP dostanete za zničení portálu, vybudování rezonátoru atd. Jedna z nejcennějších funkcí potom dokáže vypočítat potřebný level rezonátorů pro spojení dvou portálů.

logo-app Ingress portals Ics Zdarma ANDROID

Využívejte kódy

Každodenně se na internetu objevují speciální kódy, které jsou určitým způsobem zašifrovány. Pokud je úspěšně rozluštíte a vložíte do hry, tak můžete získat cenné odměny (AP, XM, rezonátory, štíty). Chcete-li si to zkusit, tak na webu http://www.nianticproject.com/ se každodenně objevují obrázky, ve kterých můžete šifru nalézt. Jestli preferujte snazší cestu, tak se zkuste okolo 19:00 podívat na Decode Ingress. V tento čas se zde objevují rozluštěné kódy, které fungují zhruba 10 minut po svém zveřejnění.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Je to v 19:00 našeho času?

Michal Mroček

VIP 6. 12. 2012, 19:28

Ano, většinou se kódy objevují okolo 19:00 našeho času. Někdy je rozluštění těžší, takže počítejte se zpožděním až 2 hodiny.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat