Ingress: jak zvýšit šanci na získání pozvánky

Ingress: jak zvýšit šanci na získání pozvánky
2012-12-01T12:57:53+02:00
• 1. 12. 2012
3

Článek, ve kterém jste se mohli dozvědět o nového herním fenoménu Ingress, vám přinesl kolega Václav Pavlín. Hra Ingress z dílny projektu Niantic přináší nový pohled do světa online hraní díky tzv. rozšířené realitě a každý, kdo o ní jen zaslechl, by si ji rád vyzkoušel a poodhalil její tajemství. Problém je ale v tom, že hra je jen na pozvánky, a ty zatím stále nějak nepřicházejí. Pokud ano, tak jen ve velice omezeném množství. Nezbývá nic jiného, než čekat anebo si alespoň malinko zvýšit šanci na jejich získání.

Prvním nejjednodušším způsobem je registrace na webové stránce ingress.com, kde zadáte svou emailovou adresu a odešlete žádost. Další způsob, jak si zvýšit šanci na pozvánku, je sledovat sociální síť Google Plus a přidat si lidi z projektu Niantic: +Joe Philley, +Brandon Badger, +Brian Rose a +Anne Beuttenmüller. Je možné, že tito lidé z projektu čas od času mohou na svých profilech nějaké pozvánky dát k dispozici. Také se je můžete pokusit zaujmout svými příspěvky týkajícími se Ingressu, které označte hashtagem #ingressinvite a třeba to budete právě vy, komu pozvánku přidělí.

Další možností, jak získat pozvánku, je váš přítel či známý, který do hry již vstoupil. Zvěsti mluví o tom, že jakmile hráč dosáhne na úroveň druhého až třetího levelu, může poslat  přidělené pozvánky někomu dalšímu. No, neříkám, že jsou to zaručené způsoby, jak pozvánky získat, ale pokud chcete hrát Ingress, můžete své šance zvýšit. Pokud by se vám to nějakým z těchto způsobů podařilo, určitě nám dejte vědět.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

David Kolečkář

3. 12. 2012, 13:02

Z vícero zdrojů (i z vlastní zkušenosti) – nové úrovně vám pozvánky opravdu nezískají…

Matouš Kolařík

1. 12. 2012, 16:20

S tou poslední možností vás asi zklamu, ale mám čtvrtý level a pozvánku stále poslat nemůžu…

Rastislav Švarba

1. 12. 2012, 17:20

ani z L5 to nejde, ale tiež môžete skúsiť zaujať tvorcov a tí vám môžu prideliť pozvánky, ktoré potom podľa uváženia rozošlete.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat