První příslušenství, které vyšlo pro LG Nexus 4

První příslušenství, které vyšlo pro LG Nexus 4
2012-11-15T16:57:35+02:00
• 15. 11. 2012
3

První příslušenství, které se objevilo pro LG Nexus 4, je k dispozici na vybraných trzích v Play Storu. Je to ochranný „nárazník“ (bumper), který váš telefon ochrání před bočními pády a nárazy. Ano, jenom před bočními. Bohužel neochrání záda mobilu, byť by se něco hodilo, jelikož jsou skleněná.

Cenovka tohoto krytu je stanovena (podle mě) příliš vysoko. Zaplatíte za to 19.99$ , tedy přibližně 400 Kč. Všichni však očekávají přísun bezdrátového nabíjení – Wireless Charging Orb. Jedná se více méně o podložku pod Nexus telefon, který se bude přes toto příslušenství nabíjet. Z dostupných informací víme, že Nexus 4 nebude uchycen skrze nějaký magnet. Bude zde hrát důležitou roli samotné sklo na mobilu a protiskluzové vrstvy na dobíječce. Bohužel nevíme cenu a ani datum vydání. Hned jak se objeví první informace o tomto více očekávaném zařízení, budou na našem webu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Zdeněk Ambruz

15. 11. 2012, 17:53

skoda ze bezdratova nabijecka nebude v zakladnim baleni, takhle je to zas jen zdimak na prachy..

Jan Polášek

15. 11. 2012, 18:46

no, ždímák.. v ČR ano, ale vem si, že Nexus 4 stojí v GPlay zemích okolo 349€ („okolo“, protože ve Státech je to jiné a v Británii je to taky trochu jinačí) Což je po přepočtu z eur necelých 9000, což je krásná cena a i po přičtení řekněme tří tisíc za Wireles charging orb je cena stále menší než za kterýkoliv jiný hi-end

Zdeněk Ambruz

16. 11. 2012, 9:53

tohle samozrejme beru na vedomi, ale spis sem mel na mysli jen cesky trh, kde se nam o Gplay muze jen zdat, za cenu v dolarech bych samozrejme hned bral, ale za korunky to myslim radeji ozelim a budu nabijet normalne

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat