Když SGS 3 potřebuje víc energie

Když SGS 3 potřebuje víc energie
2012-11-03T15:00:02+02:00
• 3. 11. 2012

A jsme zase u problému všech smartphonů. Tím je samozřejmě výdrž na jedno nabití, ale bohužel se doposud neobjevila dostatečné dobrá technologie, která by se dala využít. Sice můžeme již nyní najít mobily s enormní kapacitou, ale neřeší to náš problém. Například model SGS 3 má kapacitu baterie 2100 mAh a sami majitelé by uvítali daleko více.

Jedním z řešení je pořízení větší baterie, ale pokud chcete využívat obě, musíte často vylamovat zadní kryt a měnit je. Dalším řešením je využití nějakého způsobu dobíjení pomocí externí baterie. Na trhu je jich celkem velké množství a na několik z nich jsme dělali recenze. Připomenout mohu například Powermonkey s kapacitou 3500 mAh. Bohužel má celkem zásadní nevýhodu. Při dobíjení musí být spojena s mobilem pomocí kabelu.

Proto zde existují takzvané battery packy, které se na určitou dobu stávají přímou součástí samotného mobilu. Konečně se jeden takový dostal do prodeje (zatím v zahraničí) pro Samsung Galaxy S 3 a jmenuje se Mophie JuicePack. Obsahuje baterii s kapacitou 2 300 mAh. Podle redaktora portálu pocketnow.com dokáže dobít mobil na 100 %, ale zřejmě tento údaj bude potřeba prověřit v praxi. Cenovka se vyšplhala na 100 dolarů a s jeho použitím se vyšplhá i údaj o tloušťce smartphonu. Sami se podívejte.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat