Belkin: První příslušenství s Lightning konektorem

Belkin: První příslušenství s Lightning konektorem
2012-11-06T09:04:13+02:00
• 6. 11. 2012

Společnost Belkin právě včera oznámila příchod dvou nových kusů příslušenství na trh. Ty budou určeny pouze pro zařízení Apple s novým Lightning konektorem a jedná se tak o první oficiální příslušenství od jiného výrobce než samotného Applu.

Půjde o nabíječku do automobilu a nabíjecí synchronizační dock. Na trhu by měly být k dispozici ještě v letošním roce, přesněji lze očekávat jejich příchod v polovině listopadu. Momentálně jsou pouze přijímány předobjednávky.

„Belkin byl první výrobce třetí strany, který vyvinul příslušenství pro 30pinový konektor již v roce 2003 a jsme nadšeni, že jsme opět první na trhu s řešeními pro nové Lightning konektory. Lidé touží po Lightning příslušenství a Belkin jim poskytne spolehlivý způsob, jak udržet své nové iPhony 5, iPady 4. generace, iPady mini nebo iPody touch nabité, chráněné a připravené,“ řekl Martin Avila, generální ředitel společnosti Belkin.

Nabíječka do automobilu bude stát 29,99 dolarů (tj. v přepočtu 592 Kč). Jde o její vylepšenou a zároveň nejprodávanější verzi v tenkém provedení. Jen je doplněna o Lightning kabel s přepěťovou ochranou.

Nabíjecí a synchronizační dock je kompaktní, za totožnou cenu, s vyklápěcím konektorem, odnímatelnou magnetickou základnou a kabelovým kanálem pro snadné protažení kabelu. Součástí tohoto balení není Lightning kabel, ale konektor je pouze přizpůsobený pro použití s oficiálním kabelem od Applu. Dokovací stanice navíc disponuje audio výstupem pro sluchátka a dokonce i reproduktory.

Nabíječka do automobilu – předobjednávky
Nabíjecí a synchronizační dokovací stanice – předobjednávky

Zdroj: appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat