Co všechno Google představí 29. října?

Co všechno Google představí 29. října?
2012-10-22T13:06:43+02:00
• 22. 10. 2012

Už delší dobu se s vámi dělíme o spekulace, názory a postřehy týkající se očekávané prezentace společnosti Google, která je plánována na 29. října. Co všechno Google ukáže? Na co se můžete těšit? rozhodně toho není málo.

V pondělí 29. 10. se opět otevře brána inovací a Google se pustí do představování novinek, které alespoň na chvíli zahýbou mobilním světem. Všichni čekáme nová zařízení a novou verzi systému. Ostatně o té jsme vás již podrobně informovali v sérii článků Rozebíráme Android 4.2. Otázkou tak zůstává, zda se všechny novinky potvrdí.

Pokud se podíváme na hardware, který očekáváme, dostaneme slušný seznam produktů:

  • LG Nexus 4
  • Daší smartphony Nexus (certifikace)
  • Nexus 7 32 GB
  • Nexus 7 3G
  • Nexus 10

Můžeme se na jednotlivá zařízení mrknout detailněji. O smartphonu LG Nexus 4 jsme již informovali – 4,7″, HD rozlišení, 4 jádra, 8Mpx fotoaparát, nesnímatelný zadní kryt… Vypadá to na velmi slušné zařízení. Možná se k LG přidají další výrobci a Google představí i jejich smartphony s podtitulem Nexus. Souvisí to s očekávanou certifikací, která dovolí každému, při splnění určitých podmínek, vyrobit Nexus zařízení.

Rozšíření by se měl dočkat tablet Nexus 7. Aktuálně je v prodeji 8GB a 16GB varianta. Přibýt by pak mělo zařízení s kapacitou 32 GB a dokonce i s 3G modulem. O druhé jmenované variantě se mluví již od vydání Nexus 7, takže nyní se snad dočkáme.

Pravděpodobně poslední novinkou bude Nexus 10 vyráběný Samsungem. Tento tablet by měl na 10 palcích úhlopříčky nabídnout obří rozlišení 2560 x 1600 px. To by mu dalo poměrně slušnou konkurenční výhodu oproti iPadu 3, který má „pouze“ 264 PPI. Hodnota hustoty bodů pro Nexus 10 je pak rovných 300 PPI.

Jak jsem řekl už na začátku, rozhodně je na co se těšit. Pokud se naplní všechna očekávání, budeme tu mít spoustu nových/vylepšených zařízení a majitelé současných Nexů se budou moci těšit na aktualizaci systému. V pondělí 29. října nás tedy večer sledujte, ať nepřijdete o nějakou zajímavou informaci.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat