LG představí hybridní zařízení s Windows 8

LG představí hybridní zařízení s Windows 8
2012-10-22T11:59:24+02:00
• 22. 10. 2012

O LG se začíná mluvit čím dál častěji, hlavně ve spojení s dalším Nexus smartphonem. Tyto informace jsou ale zatím v úrovni spekulací a na jejich potvrzení, nebo vyvrácení si musíme počkat. Nedávno byl představen top model Optimus G, u kterého má firma velké plány. Ovšem komunita se nechala slyšet, že by se musela zlepšit podpora, aby vůbec uspěl. Nyní tu máme informace o tom, že LG chce vstoupit také na trh s tablety se systémem Windows 8.

Novinka zatím nese jednoduché označení LG H160 a jedná se o hybrid, kde je součástí tabletu i klávesnice, která se vysouvá. Tento koncept je nám znám třeba už i od společnosti Asus, kde bohužel byla pozastavena výroba, jelikož se dostatečně dobře neprodával. Prozatím neznáme přesné specifikace, a tak ani nemůžeme odhadovat, jestli bude vybaven systémem Windows 8 RT, nebo Pro. Ostatně LG slibuje dobrý výkon, ale ani podle tohoto neodhadneme platformu.

H160 bude disponovat WiFi, HDMI výstupemt, USB portem a čtečkou microSD. Displej bude dosahovat úhlopříčky 11,6 palce a bude se jednat o IPS panel . LG slibuje pozorovací úhel 178°. Nebude se asi jednat o nejtenčí zařízení, jelikož bude mít tloušťku s hodnotou 15,9 mm, ale součástí je i klávesnice, která je neodnímatelná. Váha je také vyšší a asi se vám jeho  1,05 kg pronese. Více informací LG neposkytlo, a tak neznáme dostupnost ani cenu.

Zdroj: lgnewsroom.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat