Nový Nexus do 30 dnů

Nový Nexus do 30 dnů
2012-10-01T10:48:33+02:00
• 1. 10. 2012
14

Podle zdrojů webu Android and Me bude nový Nexus k dispozici do jednoho měsíce. Dokonce jsme ho prý na internetu již zahlédli.

 

Je to už téměř rok, kdy světlo světa spatřil Galaxy Nexus – tedy zatím poslední smartphone navržený přímo Googlem. Před prázdninami fanoušci dostali další dvě zařízení s přídomkem Nexus – tablet Nexus 7 a kouli Nexus Q. Říjen je ovšem měsíc, kdy všichni očekávají další referenční telefon.

Web Android and Me dnes informoval o tom, že bychom se ho skutečně měli dočkat. Dokonce už se prý na internetu objevil. Jejich zdroj ale neuvedl, o které zařízení se má jednat. Všechno jsou to samozřejmě jen spekulace, ale i ty se občas potvrdí.

Bude mít „the next Nexus“ (další Nexus) Android 5.0? Podle toho, co se objevuje ve statistikách zahraničních webu, nejspíše ne. Vypadá to, že další verze Androidu ponese číslování 4.2.0. Samozřejmě se může jednat jen o vývojovou větev, která se ještě přečísluje. Aktuálně je ale těžké toto odhadnout.

Jací jsou tedy kandidáti na nový Nexus? Samozřejmě je možné, že půjde o naprosto unikátní zařízení. Pokud by ale byl použit smartphone, o kterém už jsme slyšeli, vypadá to na LG Optimus G. Pak bychom se mohli těšit na  4,7palcový True HD IPS Plus displej s rozlišením 1280×768 pixelů. Dále můžeme očekávat čtyřjádro Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz a 2 GB RAM. To by byly rozhodně velice sympatické parametry.

Pokud se skutečně potvrdí uvedené spekulace, veškeré podrobnosti o novém Nexu se dozvíme do 30 dnů. Jste zvědaví?

Zdroje: gadgets.ndtv.com, androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Peter Kotrčka

1. 10. 2012, 21:45

LG je v pohode, aktualizacie budu priamo od Googla (aj ked posledne modely LG s tym u mna nemali problem). Aj ked LG Optimus UI by mi chybalo, zvykol som si.

1. Kdyby to bylo LG tak si myslím že by to nemělo velké tržní prodeje…a za 2. Google by taky mohl myslet na ty co nemají 15k na mobil….proč neudělá něco jako xperia sola nebo tak….docela mě to mrzí.

Doufam že to bude LG!
Aspon se ukaže, že LG neni vubec špatna hw, ale tim to bohužel konči sw, podpora a dalši s tim spojene je katastrofa

Petr Bělík

1. 10. 2012, 13:17

I přes to, že jsem ještě do nedávna používal, jako druhý telefon LG Optimus One, tak jsem jednoznačně za Samsung. LG je úplně mimo.

Matouš Sloboda

1. 10. 2012, 13:13

I HTC by jej mohlo vyrobit, ostatně i některé spekulace tomu nasvědčují. 

Jiří Procházka

1. 10. 2012, 12:47

Tak pokud by LG dodávalo jen a pouze HW tak bych s ním možná neměl problém. Přece jenom LG dělá celkem slušné telefony, ale kompletně je zabíjí SW a podporou.

 ale o tomhle je právě NEXUS! podpora přímo od googlu…

Vojtěch Liška

1. 10. 2012, 12:07

Docela přijemná by byla Motorola Razr !!!M!!! (ARM) jako Nexus device..ale to asi jen sním. To LG mi přijde strašně velké.

Cokoliv kromě LG :)

Tadeáš Kříž

1. 10. 2012, 11:45

Pevně doufám, že LG ne. Radši Samsung, nebo Sony.

Přemysl Vaculík

VIP 1. 10. 2012, 11:57

Mohu jen souhlasit.

Jan Polášek

1. 10. 2012, 19:40

Já teda souhlasit nemůžu. LG má po stránce HW telefony možná ještě lepší, než Samsung. Ovšem Sony Nexus by byl opravdu nejlepší.

Rostislav Pokorný

1. 10. 2012, 22:06

Taky po HW stránce jsou to dobré telefony ale LG to zabije softwarem, který ale v tomhle případě bude dělat Google takže bych se nebál i když to bude LG.

Richard Goliáš

1. 10. 2012, 11:39

Zvědavý jsem, ale nevím jestli se těším. Myslím, že je ještě brzy pro nový Nexus.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat