LG potvrzuje ICS rovnou pro 5 zařízení!

LG potvrzuje ICS rovnou pro 5 zařízení!
2012-08-25T14:18:35+02:00
• 25. 8. 2012
2

Společnost LG je známa svou neaktivitou vůči vlastním zařízením a jejich neexistujícími, nebo opožděnými aktualizacemi na novější verze operačního systému Android. Nejnovější zpráva, ačkoliv z Facebookové stránky, singapurské pobočky LG hovoří o přislíbení aktualizace na Ice Cream Sandwich, a to rovnou u pěti zařízení. O která, že to půjde?


Několik posledních týdnů musí být opravdu matoucích pro majitele modelu Optimus po celém světě. Když to vezmeme od úplného začátku, tak společnost v minulosti, přesněji v roce 2011, poprvé potvrdila aktualizaci Ice Cream Sandwich pro svá zařízení. Jenže dlouho se nic nedělo a tím byla celá aktualizace zdržena. Následovalo popření celé původní zprávy, její označení za falešnou a vypadalo to, že šťastný konec bude patřit jen modelu 2X.

Dnes však vzplála od LG v Singapuru nová naděje a sami potvrdili, že na tom nejsou aktualizace zas tak špatně, jak se z počátku jevilo. Podle jejich příspěvku na Facebookové stránce LG Singapur dostanou Ice Cream Sandwich tyto modely:

  • LG Optimus 2X
  • LG Optimus Black
  • LG Optimus 3D
  • LG Prada
  • LG Optimus LTE

To je poprvé, co slyšíme o aktualizaci i pro samotné modely, jako je Prada, Optimus 3D, LTE. Naopak u Optimu Black byla tato zpráva dokonce již dvakrát popřena. Nezbývá tedy než doufat, že nebude dále již nic vyvráceno a skutečně společnost LG dostojí této informaci. Samotná celosvětová pobočka prozatím odmítla vydat oficiální prohlášení, takže není zcela jasné, jak to všechno dopadne.

Zdroj: GSMArena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jo on už je jelly Bean a tady se teprve dělá ICS :-) to je teda pecka :-)

Když si vzpomenu jak jsem si před více než rokem koupil začátkem léta Optimus 3D a milé LG slibovalo aktulizaci z 2.2 na 2.3 uz v době koupě a ve finále jsem se telefonu zbavil kolem Vánoc a oficiální aktualizace pro v česku zakoupený 3D stále nebyla… tak beru tenhle slib LG opět jako vždy s rezervou a přeji majitelům těch zařízení aby se aktualizace dočkali alespoň do Vánoc :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat