Samsung spouští aktualizace na Android 4.0 ICS

Samsung spouští aktualizace na Android 4.0 ICS
2012-03-13T06:57:02+02:00
• 13. 3. 2012
4

Dlouho se spekulovalo o tom, kdy vlastně společnost Samsung uvolní aktualizaci na Android 4.0 Ice Cream Sandwich pro svou současnou vlajkovou loď. V kurzu bylo několik termínů, ale bohužel se nikdo netrefil ve svých odhadech. Konečně jsme se dočkali a dnes je uvolněna tato dlouho očekávaná aktualizace. Bohužel vás trochu zklameme, ale nakonec se také dočkáte.

image

Ačkoliv Samsung oficiálně ohlásil k dnešnímu datu 13.3. 2012 aktualizaci a to prostřednictvím svého Twitter účtu, tak majitelé Samsungu Galaxy S II v ČR si budou muset chvíli počkat. Jako první země v Evropě se mohou těšit z Androidu 4.0 Polsko, Maďarsko a Švédsko. K tomu byla aktualizace uvolněna i v Koreji. Následujících dnech nebo týdnech se můžeme těšit i v České republice, ale zatím neznáme přesné datum.

image

Daná aktualizace se ale netýká pouze SGS II, těšit se mohou i majitelé Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9 a 10.1. Navíc se spouští i aktualizace pro Galaxy S, Galaxy Tab 7, GALAXY S Plus, GALAXY S SCL a GALAXY W. Bohužel nemůžete očekávat aktualizaci na nejvyšší verzi Androida, jedná se pouze o Android 2.3. Konkrétně u SGS 1 se můžete u této aktualizace těšit na Face Unlock, Snapshot, Photo Editor a další.

Otázkou zůstává, kdy se dočkáme u nás. Bude to ještě tento měsíc? To zatím nevíme.

Zdroj: SamsungTomorrow

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Samozřejmě, že je to především v rukou regionálních zastoupení, stejně jako i u jiného zboží. Proč jsou některé výrobky na jednom trhu trhákem a ne druhém ne? Vše záleží na tom, jak je výhradní distributor aktivní, dravý a jak dokáže odhadnout trh, přesvědčit zákazníka a přitlačit na výrobce aby mu v tom pomohl…

Peťa Shvecik

13. 3. 2012, 8:36

Jestli ty aktualizace budou probihat jako u sgs I tak si pockate jeste tak minimalne mesic spis dva, slovaci mozna i pul roku…..

Nezjistovali jste nekdy, kdo a kde tyto aktualizace pripravuje? Proste stale nechapu proc je vzdy prvni aktualizace pro Polsko. Nekdy i drive nez pro Koreu :-) Zajimalo by me, zda v tom maji prsty i lokalni zastoupeni atd… Diky.

hned z rána taková výborná zprava

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat