Android 4.0 pro SGS 2 klepe na dveře

Android 4.0 pro SGS 2 klepe na dveře
2012-03-04T19:36:38+02:00
• 4. 3. 2012
2

samsung-logoSamsung Galaxy S II je současná vlajková loď korejského výrobce. Ačkoliv se jedná již o starší model, z pohledu mobilního světa, tak stále vytváří vrásky ostatním výrobcům. Nyní se zdá, že co nevidět získá další aktualizaci a to konkrétně na Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Kolem tohoto updatu se objevovalo několik zpráv a vždy jsme vyčkávali na přesné datum aktualizace. Nyní se objevila oficiální zpráva izraelského Samsungu, který na svých Facebook stránkách dokonce uvedl datum.

“We promised we were working on it. You waited patiently. And on 15 March it’ll arrive: Android version 4, ICS, to tens of thousands of GALAXY S II devices purchased from cellular companies in the country or directly from us. We are very excited for the launch, hope you are too :)”

Již 15. března by mohl být k dispozici tento update na nejnovější verzi Androida. Zřejmě se bude šířit po etapách a otázkou je, kdy dojde řada na Českou republiku. Pokud patříte mezi nedočkavce a raději chcete ROM přímo od CyanogenMod, tak tu máme také potěšující zprávu. CyanogenMod 9 Nightly je již k dispozici ke stažení. Musíme samozřejmě upozornit, že se nejedná o Stable verzi a radíme vyčkávat.

2011-07-21 08.45.41

Dokud nebude na pultech obchodů k dispozici Samsung Galaxy S III, tak jeho starší bratříček bude mít ještě co říct. Na MWC 2012 bylo představeno několik čtyřjádrových mobilů, ale i přes tento pokrok, tak SGS 2 ujmul další ocenění. Stal se mobilem roku podle GMA. Budete vyčkávat na oficiální update nebo se pustíte do flashování?

Zdroj: CyanogenMod, androidcentral.com via Ondřej Holan (G+)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 5. 3. 2012, 10:45

Děkuji, opraveno.

myslim ze tam melo byt ‚Dokud nebude na pultech obchodů k dispozici Samsung Galaxy S III, tak jeho >>STARSI<< bratříček bude mít ještě co říct.‘

A jinak uz Android 4.0.3 mam nainstalovanej pres 14 dni :P

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat