MWC 2012: LG P880 bude nejvýkonnější smartphone

MWC 2012: LG P880 bude nejvýkonnější smartphone
2012-02-15T16:09:05+02:00
• 15. 2. 2012
1

Nedávno jsme vám přinesli krátké odhalení tohoto chystaného supersmartphonu. Od té doby se objevily další užitečné informace o tomto připravovaném mobilu, který bude oficiálně představen na nadcházejícím MWC 2012, který se tradičně uskuteční v Barceloně.

Na světlo světa se dostala poměrně zásadní informace o LG P880. Tento supersmartphone bude dvakrát výkonnější než všechny dosavadně představené smartphony. Za všechen výkon bude vděčit platformě Tegra 3, kde každé jádro bude mít takt 1,4 GHz, pokud poběží několik současně. Pokud se bude používat jen jedno jádro, tak se zvýší takt na 1,5GHz. Samozřejmě nebude chybět páté úsporné jádro. Prodejní název této supervýkonné novinky bude LG X3. Také se podařilo získat informace o statistikách z nové verze benchmarkového programu Quadrant. Novinka od LG bude dvakrát výkonnější než Galaxy Nexus a tablet Samsung Galaxy Tab. Můžeme se tedy těšit na nejvýkonnější smartphone, který kdy spatřil světlo světa.

Jestli LG bude schopno prodávat tento smartphone za rozumnou cenu, tak by se mohlo jednat o hit. Samozřejmě nyní ještě neznáme ani předběžnou cenu a ani nevíme, kdy by se měl objevit v prodeji. Vše bude objasněno na nadcházejícím MWC 2012. Určitě je se na co těšit.

Zdroj: modaco.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Nechápu to nadšení z „nejvýkonějšího“ smartphonu. Včera tu píšete o HTC Endeavour s čtyřájdrem o taktu 1,5 GHz. Jak jste tedy přišli na to, že toto LG bude výkonnější?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat