LG 3D MAX, podruhé a lépe

LG 3D MAX, podruhé a lépe
2012-02-16T06:30:36+02:00
• 16. 2. 2012

LG se svým prvním 3D telefonem Optimus 3D díru do světa neudělal, proto se chystá tuto pověst napravit na letošním Mobile World Congress v Barceloně. Že firma nezůstane pouze u jednoho zařízení, bylo předem jasné. Ani cenová politika nebyla oproti konkurenci na výhodné pozici. To všechno má zastínit nástupce, který je znám jako 3D Max. Opravdové ohlášení nastane až na veletrhu s příchodem oficiální tiskové zprávy, což se má stát 27. února.

Telefon bude vybavený dvoujádrovým procesorem s taktem 1.2 GHz, což zas takový posun oproti předchozímu modelu není. Počítá se také se systémem Android, který nabídne přinejmenším aktualizaci na Ice Cream Sandwich. Displej s úhlopříčkou 4,3 palce dokáže zpracovat 2D i 3D obraz bez nutnosti mít brýle a slibuje vyšší kvalitu než předešlý model. Na zadní straně bude opět dvojice čoček fotoaparátu zachycující fotky nebo video v rozlišení 5 MPx ve 3D, přední strana nabídne třetí VGA kameru pro videohovory. Neméně důležitá bude přítomnost NFC čipu a slot na externí paměť.

Zdroj: mobilenewscwp.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat