iTunes a App Store čeká proměna!

iTunes a App Store čeká proměna!
2012-02-22T10:28:59+02:00
• 22. 2. 2012

Největší digitální úložiště Applu, iTunes a App Store, by se mělo dočkat dlouho čekávané rekonstrukce. Podle jednoho zahraničního webu se uživatelé jablečných produktů dočkají změny zřejmě ještě tento rok. Hlavní proměna se má týkat především počítačových uživatelů, kde chce Apple nabídnout příjemnější vzhled a přehlednější prostředí celého softwaru a možná se i dočkáme oblíbeného Spotify.

Jako prioritu si Apple klade to, aby obchody nabízely „mnohem poutavější zážitek“, jelikož iTunes a App Store jsou masivním tokem peněz pro společnost Apple z Kalifornie. Samotný App Store se v těchto dnech připravuje na další prolomení rekordu, a to v počtu stažených aplikací, kde se čísla snaží atakovat 25 miliardovou hranici.

Někomu se to může zdát jako za neskutečně dlouhou dobu, ale opak je pravdou. Každý den se tyto čísla navyšují o neuvěřitelná čísla a sám věřím, že ještě koncem tohoto víkendu se někdo stane majitelem 25 miliardové aplikace a dárkové karty na nákup aplikací v hodnotně 10 000 $ (187 600 Kč).

Dotekománie – iOS na Youtube!

Zdroj: Techdigest.tv9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat