MWC 2012: Vodotěsné čtyřjádro od Fujitsu

MWC 2012: Vodotěsné čtyřjádro od Fujitsu
2012-02-22T15:02:11+02:00
• 22. 2. 2012
1

Japonci míří do Barcelony vydobýt zpět zašlou slávu na starém kontinentu. První návrat ohlásil Panasonic s voděodolným smartfonem Eluga. Dalším výrobcem, který si chce podmanit zákazníky, je Fujitsu. Již před nějakou dobou prozradil v deníku Financial Times své velké plány na dobytí evropského trhu. Zatím není znám název smartphonu, který bude mít svou premiéru v Barceloně, ale už teď za něj mluví parametry.

Srdcem telefonu bude výkonný čtyřjádrový procesor Nvidia Tegra 3, čímž kromě vysokého výkonu slibuje Fujitsu dlouhou životnost baterie. Displej má úhlopříčku 4,6 palce a celé tělo bude odolné proti vodě a prachu. Zajímavostí je přítomnost snímače otisků prstů, což není pro telefony s Androidem obvyklé. Když už jsem se zmínil o systému, tak Fujitsu přijde rovnou s Ice Cream Sandwich. V čem se chce Fujitsu odlišit, je foťák. Bude mít rozlišení 13,1 MPx. Podle Fujitsu je to krok kupředu. Záplava nových modelů od výrobců na evropském trhu bude markantní, což je pro Android jedině dobře.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

LiberaleMiguel

24. 2. 2012, 18:02

13,1MPx foťák je krok ku předu ? ale no ták….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat