HTC a Dropbox: 5GB pro každého

HTC a Dropbox: 5GB pro každého
2011-09-22T17:36:59+02:00
• 22. 9. 2011
10

Před nedávnem společnost HTC spojila své síly se společností Beats Audio. HTC nyní ovšem získalo další konkurenční výhodu. Výsledkem nové spolupráce s Dropboxem bude pro majitele smartphonů tohoto výrobce možnost využít až 5GB prostoru zdarma. Dropbox při tom normálně zdarma nabízí “pouze” 2GB.

dropbox_logo

HTC by tak mělo ve svých nových telefonech předinstalovanou aplikaci Dropbox, která ve chvíli, kdy se do ní daný uživatel přihlásí, přidá další 3GB prostoru ke stávajícím 2GB.

Prvním zařízením, které by mohlo být touto nadstandartní možností vybaveno, je již představený HTC Rhyme. Všechna další zařízení už by tuto výhodu měla mít standardně.

Tento krok společnosti HTC si můžeme vykládat několika způsoby. Kromě toho, že HTC získá další přidanou hodnotu ke svým telefonům, je zde možná souvislost s konkurenční službou iCloud, která nabízí pro své uživatele iOS zařízení také 5 GB prostoru pro dokumenty a další soubory zdarma. Naopak pro Dropbox by se konkurencí mohla stát služba Live Mesh / Skydrive, která zřejmě také chystá podporu pro chytré telefony a mohla by tak ohrozit majoritní postavení Dropboxu.


Podle nepotvrzených informací bude tato možnost dostupná i na současných HTC telefonech. Toto se nám ovšem nepodařilo ověřit.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Mám k dispozici promo-odkaz pro registraci nového účtu Dropbox, který je takto zvýhodněný:

* 2000 MB základ
* 500 MB bonus za registraci a první přihlášení (=2,5GB ihned zpočátku)
* 500 MB bonus za každé doporučení
* maximální limit bonusů 16 GB (= 31 doporučení)
* celkem tedy 18 GB (2 + 16) navždy naprosto zdarma.

Pokud má někdo zájem zaregistrovat si takto zvýhodněný účet, má nyní možnost pomocí tohoto odkazu:
http://db.tt/iiZyWJ4
Akce je časově omezena a následně bonusy klesnou na polovinu (250 MB bonusy, max 8 GB)

Jan DoubravskĂ˝

25. 9. 2011, 16:27

Pokud by někdo chtěl používat, nebo jen vyzkoušet, Dropbox a mít do začátku 2GB + 250MB zdarma zaregistrujte se přes tento link: http://db.tt/HK4NzIx

Jan Pospisil

25. 9. 2011, 16:00

Kopirka Applu? :D chlapce ty asi vubec nevis co pises, ze? :) Ale vsadim se ze pod kazdym clankem na mobilmanii je nakej tvuj vykal, kde pomlouvas vsechny spolecnosti, protoze kopiruji tvoje jablicko :)

Další kopírka Applu – tentokráte variace na iCloud. Jak okaté.

Ještě ten odkaz: http://min.us/rWAvUqY

Pokud se zaregistrujete přes tento link, tak dostanete 1 GB bonus i vy (tedy celkem 11 GB) a můžete to dále zdarma rozšířit až na 50 GB! Otestováno – funguje to.

antoninslejska

23. 9. 2011, 15:17

Nedávno byla spuštěná služba Minus.com začínající na 10 GB. Když pozvete přátele, tak za každého registrovaného získáte další GB. Pokud se registrujete přes odkaz níže, tak přidáte 1GB mně :-)
http://min.us/r6dzK5L
Služba má aplikace pro Android a iOS, ale i Chrome, Firefox, Ubuntu,…
Oproti Dropboxu neumí synchronizaci a sdílení je méně propracované, ale předpokládám, že to jsou věci, které budou postupně dolaďovány.

Po machnacích, které dělal Dropbox s „pravidly používání“ nebo jak to nazvat, se kterými musíte souhlasit, jsem jejich službu zrušil. Osobně se těším na SkyDrive, které jsem kdysi používal a rád se k tomu vrátím.

white.haven

23. 9. 2011, 13:06

Trapne. Vzhledem k tomu, ze Dropbox klient pro Android uz davno existuje, muzes si to kazdy zprovoznit sam.

A pokud HTC povazuje za dulezite tak halasne vykrikovat o predinstalovane aplikaci pro dropbox + 3 GB mista navic, coz lze zajistit lusknutim prstu, pak nevim, co si mam o nich myslet.

Jan Pospisil

23. 9. 2011, 13:04

Podle mych informaci budou ty 3GB navic pouze na jeden rok a melo by to byt dostupne i na soucasnych telefonech, ale musi mit verzi HTC Sense 3.5.
Kazdopadne ja mam na Dropboxu 10GB zadara na casove neomezenou dobu, jenom diky zverejneni tohoto clanku – http://www.pospuv.net/2010/04/dropbox/
Pokud mate blog, tak udelejte neco podobneho a uvidite, jak vam to bude naskakovat :) Jestli nemate blog, tak verim tomu, ze Facebook, Google+, nebo Twitter muze fungovat :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat