IVIO – česká obdoba Netflixu brzy pro Android a iOS

IVIO – česká obdoba Netflixu brzy pro Android a iOS
2014-03-13T21:25:36+02:00
• 13. 3. 2014
1

Pokud se podíváme na současné dostupné služby pro mobilní zařízení, tak můžeme konstatovat, že máme v podstatně lepší výběr něž před rokem. Už jsme se dočkali několika hudebních služeb jako Spotify, Rdio nebo Hudba Google Play. Nesmíme zapomenout ani na dostupnost Knih skrze Google Play.

Screenshot_28

Nyní se začíná blýskat na lepší časy i ve filmovém žánru. Prozatím byla česká nabídka poněkud omezená. Existují u nás služby jako TopFun nebo Voyo, ale zatím nás v redakci nepřesvědčily. Možná přichází změna v podobě nové služby IVIO, za kterou stojí společnost Hollywood Classic Entertainment a mediální tváří se stal známý herec Jiří Mádl.

Screenshot_2014-03-13-21-32-13

Nová služba prozatím nemá aplikaci pro Android nebo iOS, ale to by se mělo v řádů týdnů velmi rychle změnit. Kromě těchto novinek, na které si ještě počkáme, vás IVIO může zaujmout dostupností obsahu zdarma, ale zde budete muset počítat s omezeními.

Prvním z nich je kvalita videa, která bude jen SD. Samozřejmostí jsou reklamy, ale pokud by vám vadily, tak můžete zaplatit 29 Kč měsíčně a ani jednu z nich neuvidíte. K dispozici je v tuto chvíli 700 titulů zdarma z celkového počtu jeden tisíc.

Můžete si pořídit i prémiový účet, kde získáte kvalitu v HD. Zde je stanoven jednorázový poplatek za určité období.

  • 39 Kč/den
  • 99 Kč/týden
  • 189 Kč/měsíc
  • 499 Kč/čtvrtrok
  • 1999 Kč/rok

Nezapomnělo se ani na žhavé tituly, u kterých bude jednorázový poplatek 49 Kč za SD kvalitu a 69 Kč za HD kvalitu. Do budoucna se počítá s kategorií „Hot from the US“, kde bychom měli nalézt tituly 24 hodin po odvysílání v USA.

V tuto chvíli je většina filmů dostupná s českým dabingem, ale je možné přepnout na původní změní. Do budoucna se máme těšit i na titulky, tudíž si přijdou na své i milovníci originálního znění. Kromě toho se již nyní připravuje obsah od studií Walt Disney, ABC Universal, FOX a BBC.

O dostupnosti aplikací pro jednotlivé platformy vás budeme včas informovat.

Zdroj: totalfilm.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Too good to be true… To zni az moc dobre. Jsem zvedavy na realitu, jak to bude vypadat. Protoze 2kkc za rok neni zas tak prehnane… A pokud to bude dobre pouzitelne a pohodlne, videl bych to jako hodne uzitecnou sluzbu…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat