WhatsApp plánuje pro videa přidat funkci obraz v obraze

WhatsApp plánuje pro videa přidat funkci obraz v obraze
2024-04-07T19:35:36+02:00
• 7. 4. 2024

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp, jedna z nejpopulárnějších aplikací pro zasílání zpráv, neustále přináší nové funkce a vylepšení. Společnost Meta, která stojí za touto aplikací, se snaží udržet krok s očekáváním uživatelů a pravidelně aktualizuje WhatsApp, aby poskytoval lepší uživatelský zážitek.

WhatsApp testuje novou užitečnou funkci

Nedávná aktualizace beta verze aplikace WhatsApp přinesla jednu zásadní novinku: režim obrazu v obraze (picture-in-picture) pro videa. Tato funkce, objevená skrze WABetaInfo, přichází s verzí 24.6.77 pro iOS. Nová funkce umožňuje uživatelům sledovat videa, zatímco procházejí další části aplikace nebo chatují s ostatními.

WhatsApp picture in picture 450x800x

Zdroj: WABetaInfo

WhatsApp již dříve umožňoval režim obrázku v obraze při sledování videí na platformách jako YouTube a Instagram. Nicméně, tato aktualizace rozšiřuje tuto funkci i na videa sdílená přímo v rámci aplikace WhatsApp.

Je důležité poznamenat, že i když je tato funkce vítaným přídavkem, je omezena na sledování videí pouze v rámci aplikace WhatsApp. To znamená, že uživatelé nebudou moci využívat režim obrázku v obraze, pokud přepnou do jiných aplikací. I přesto, že se jedná o beta verzi aplikace, lze očekávat, že se tato nová funkce brzy objeví v ostré verzi aplikace pro všechny uživatele.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat