Stahuj Samsung Galaxy AI na jedno kliknutí a vyzkoušej si simulátor nejnovějšího smartphonu od Samsungu komerční článek

Stahuj Samsung Galaxy AI na jedno kliknutí a vyzkoušej si simulátor nejnovějšího smartphonu od Samsungu [komerční článek]
2024-04-24T13:29:20+02:00
• 24. 4. 2024

Vyzkoušejte éru mobilní umělé inteligence i u sebe na mobilu. Díky aplikaci Try Galaxy se můžeš podívat, jak vypadá svět s rozhraním Samsung Galaxy One.

I se starším Samsung Galaxy, či telefonem jiné značky si můžeš užít ochutnávku převratných Galaxy AI funkcí jako Simultánní překlad, Textový asistent, Poznámkový asistent, Asistent fotografií a Circle to Search with Google zjednodušit každý den.

Miniaplikace a tutoriály na jednom místě

Aktualizovaná aplikace Try Galaxy je nadosah jedním kliknutím. Naskenuj QR kód, nebo jdi na cz.trygalaxy.com. Aplikace funguje jako simulátor prostředí, které má nejnovější řada Galaxy S24 a nově i Galaxy S23, S22, tablety řady Galaxy Tab S9 a S8, či poslední dvě řady skládacích telefonu řady Galaxy Z.

Try Galaxy 12 1290x2796x

Projdeš si domovskou obrazovku nových telefonů díky tutoriálům a interaktivním funkcím. Miniaplikace neboli widgety tě zase seznámí s nejdůležitějšími funkcemi, které využívají umělou inteligenci, a s nejnovějšími fotografickými nástroji.

Jaké Galaxy AI funkce tě čekají?

Simultánní překlad ti pomůže odbourat jazykové bariéry. Asistent poznámek vytvoří stručné shrnutí, poznámky uspořádá, zvládne je zpřehlednit, formátovat nebo i přeložit. Textový asistent třeba upraví mail šéfovi do formálního jazyka. Díky Asistentu fotografií si pohraješ s kompozicí, odstraníš odlesky či smažeš objekty, které ti na fotce překáží.  Oblíbená funkce Circle to Search with Google zas vyhledá cokoli, co máš na displeji.

Kromě umělé inteligence si zkusíš i vyspělé fotografické nástroje. Naučíš se fotografovat v maximální kvalitě i s hodně slabým světlem díky funkci Nightography Zoom. Zjistíš, jak natáčet neroztřesené videozáznamy v rychlém pohybu, či jak vyfotíš nejlepší selfie s portrétním režimem.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat