Chystané Oppo A60 nedostane podporu 5G sítí

Chystané Oppo A60 nedostane podporu 5G sítí
2024-04-24T11:37:58+02:00
• 24. 4. 2024

Oppo A60 4G | Zdroj: GSMArena

Modelovou řadu A u čínské společnosti Oppo čeká jedna méně významná aktualizace, o kterou by se v následujících týdnech mělo postarat zařízení s označením A60. Připravovaný telefon začíná sbírat potřebné certifikace před zahájením prodeje, čímž v databázích za sebou zanechává klíčové prvky ze seznamu výbavy. V každém případě aktuálně dostupné informace zatím spíše krotí jakékoliv nadšení z přírůstku.

Krok vzad

Poslední zástupce v podobě A59 5G sice dorazil před čtyřmi měsíci, ale chystaný nástupce bude spíše nahrazovat model A58 4G z července loňského roku. Novinka A60 totiž díky nasazenému procesoru nebude vůbec podporovat sítě 5. generace. Hardwarovou stránku údajně postaví na čipové sadě Snapdragon 680 od Qualcommu, ke které připojí operační paměť RAM o velikosti 8 GB. Příliš neoslní ani rozlišení HD+ u čelního panelu. Ten ještě doplní 8megapixelová selfie kamerka. S vysokou pravděpodobností jej vloží do proděravěného otvoru nahoru uprostřed.

Výdrž si pod kontrolu vezme 5 000mAh baterie podporující technologii rychlého 45W nabíjení. V zadní části má především vynikat 50megapixelový objektiv fotoaparátu. Od prvního spuštění poběží pod operačním systémem Android 14 v rámci nadstavby ColorOS 14. Bližší podrobnosti můžeme venku očekávat během nejbližších dnů nebo týdnů.

Oppo A60 4G Google Play Console 1200x769x

Oppo A60 4G v Google Play Console | Zdroj: GSMArena

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat