PanzerGlass představuje kompletní nabídku příslušenství pro nové modely Samsung Galaxy A55 a A35 komerční článek

PanzerGlass představuje kompletní nabídku příslušenství pro nové modely Samsung Galaxy A55 a A35 [komerční článek]
2024-03-28T12:41:24+02:00
• 28. 3. 2024

Telefony řady Samsung Galaxy A patří dlouhodobě mezi nejprodávanější telefony v České republice. Nejen z tohoto důvodu přináší dánský výrobce PanzerGlass veškeré své příslušenství určené do této doby pouze na prémiovou řadu Galaxy S nově i na veškeré modely v řadě Galaxy A. Všichni zákazníci, kteří si tak koupí nejen aktuálně žhavé novinky Galaxy A55 a A35 si mohou svůj letošní Samsung telefon ochránit kvalitním tvrzeným sklem včetně varianty s filtrem pro ochranu soukromí, maximálně odolnými kryty HardCase s D3O Bio nebo stylovými kroužky HOOPS, které jsou určené pro ochranu zadních fotoaparátů. PanzerGlass™ příslušenství pro telefony Samsung navíc nese už dlouhodobě oficiální doporučení společnosti Samsung a to certifikací DesignedForSamsung a zákazníci tak mají jistotu, že produkty prošly náročnými testy kompatibility, funkčnosti a kontroly kvality. PanzerGlass™ je jeden z mála výrobců příslušenství, který se touto certifikací může pochlubit na českém trhu.

word image 11314 1 1385x779x

Tvrzená skla s oficiální Samsung certifikací

Skla PanzerGlass pro telefony Galaxy A55 a A35 jsou nově třikrát odolnější vůči poškrábání (ve srovnání se skly z minulého roku), dvakrát tvrzená, certifikována společností Samsung (DesignedForSamsung) a ochrání telefon při pádech až z 1,5 metru nebo snesou zátěž až 15 kg na svých okrajích. Zároveň plně podporují optickou čtečku otisků prstů v displeji telefonů a nerozhází je ani pobyt s klíči v jedné kapse Samozřejmostí je přítomnost praktického aplikátoru ze 100% recyklovaného a kompostovatelného materiálu v balení.

Novinkou pro tento rok je taktéž návrat skel Privacy pro telefony Samsung. Tvrzená skla PanzerGlass™ s úpravou Privacy telefon nejen telefon ochrání před pády, ale ochrání i citlivá uživatelská data a zajistí, že obsah displeje uvidí pouze jeho uživatel. Za výsledek může speciální vrstva v displeji, která obsah zviditelní jen při přímém pohledu na obrazovku. Uživatel se tak nemusí bát, že by jakékoliv citlivé informace na displeji uviděl někdo z kolemjdoucích nebo spolucestujících v hromadné dopravě. Skla PanzerGlass™ s filtrem pro ochranu soukromí jsou taktéž velmi důležitou výbavou ve firmách a společnostech, ve kterých zaměstnanci přistupují ze svých telefonů k citlivým údajům a není žádoucí, aby kdokoliv jiný, než právě oni tyto informace viděli.

Maximálně odolné a stále elegantní kryty

Kryty PanzerGlass™ HardCase pro telefony Galaxy A55 a A35 přinášeji maximální ochranu telefonu díky revolučnímu materiálu D3O Bio. D3O Bio se ve své syrové podobě chová jako kapalina, kde molekuly materiálů volně protékají, což tomuto materiálu dává měkkost a pružnost a díky tomu je výsledný produkt schopen pohltit značné množství energie při nárazu. D3O Bio se aktuálně nejvíce používá u chráničů na motocykly jako je helma nebo chrániče končetin a zad. Nejen díky své odolnosti, ale hlavně pružnosti, je zde velmi oblíbený.

word image 11314 2 1385x779x

HardCase s D3O Bio tak disponuje čtyřnásobnou certifikací Military Standard a uchrání telefon i při pádu z výšky 4,8 metrů. Pro všechny letošní telefony Samsung lze vybírat z průhledného provedení, které nechá vyniknout design telefonu nebo lze zvolit plně černou variantu, která působí konzervativnějším dojmem. Ani krytům nechybí certifikace DesignedForSamsung a jsou vyrobené ze 100 % recyklátu.

Stylová a maximálně účinná ochrana pro čočky fotoaparátu

PanzerGlass™ Hoops jsou ochranné kroužky na čočky fotoaparátu, které nejen maximálně chrání pokročilou fototechniku, ale hlavně díky hliníkovému rámečku nijak nezkreslují výsledné fotografie, a to ani při focení s bleskem.

word image 11314 3 1385x779x

Aplikace je otázkou chvilky, díky aplikátoru, který nalepí všechny kroužky Hoops na čočky fotoaparátu najednou. Aplikování probíhá suchou metodou a není tak potřeba se obávat, že by se při rychlých změnách teplot čočky pod Hoops kroužky zamlžovaly.

Nové ochranné příslušenství PanzerGlass™ pro telefony Samsung Galaxy A55 a A35 je již v prodeji ve značkových prodejnách Samsung, na e-shopech MP.cz, Alza.cz, Mall.cz, Smarty.cz, PanzerProtect.cz, Krakens.cz a na prodejnách T-Mobile, Coradia a NOCO. Kompletní informace o produktech PanzerGlass™ lze nově najít taktéž na našich oficiálních českých stránkách ochrandisplej.cz.

Doporučené prodejní ceny zmíněných produktů v závislosti na jejich provedení:

  • Od 699 CZK – Ultra-Wide-Fit tvrzené sklo s certifikací DesignedForSamsung
  • Od 599 CZK – Privacy Ultra-Wide-Fit tvrzené sklo s certifikací DesignedForSamsung
  • Od 749 CZK – PanzerGlass HardCase s D3O Bio a certifikací DesignedForSamsung – černá a průhledná verze
  • Od 349 CZK – PanzerGlass Hoops na čočky fotoaparátu

O společnosti PanzerGlass

Společnost PanzerGlass vznikla v roce 2013 v Dánsku. Od té doby byla dostupnost ochranných skel PanzerGlass™ rozšířena napříč šesti kontinenty. PanzerGlass™ se svým širokým portfoliem nabízí ochranu pro různá zařízení, ať už jde o chytré telefony, tablety i chytré hodinky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat