LG představilo přenosný reproduktor StanbyME Speaker

LG představilo přenosný reproduktor StanbyME Speaker
2024-03-13T15:00:29+02:00
• 13. 3. 2024

Zdroj: LG

Do segmentu trhu s přenosnými reproduktory vstupuje netradiční značka a přivítejte přírůstek nesoucí název StanbyME Speaker XT7S od jihokorejské společnosti LG. Přestože výrobce spustil oficiální prodej jen v určitých zemích, tak do budoucna je přislíbena celosvětová dostupnost. Každopádně nejen díky vnitřní výbavě nelze u něj předpokládat nijak výrazný úspěch mezi zákazníky.

Nic nadstandardního

Zařízení o kompaktních rozměrech disponuje celkem dvěma 20mm reproduktory a dvěma pasivními zářiči. Ačkoliv neznáme přesnou kapacitu baterie, tak novinka slibuje až 16hodinovou výdrž. K dobíjení samozřejmě slouží připravený USB-C port.

lg stanbyme speaker xt7s 4 1600x1062x lg stanbyme speaker xt7s 3 1600x1062x

Zdroj: LG

Maximální výkon reproduktoru činí 20 wattů a do kvality zvuku můžete zasahovat jak pomocí ekvalizéru v doprovodné aplikaci, tak i přes podporované zvukové kodeky (AAC, SBC). Z ostatních specifikací lze vyzdvihnout voděodolnost podloženou certifikací IPX5, komunikaci pomocí funkce Bluetooth 5.1 včetně vícebodového připojení nebo působivé podsvícení dokola.

Jednou z klíčových výhod je rozšířená integrace s chytrými displeji StanbyME a kolébka dodávaná v prodejním balení umožňuje snadné připojení k podpěře. Funkce WOW Orchestra po spárování přináší mnohem větší zážitek z poslechu hudby či filmu. Pro případné zájemce je připraveno pouze jedno barevné provedení za cenu v přepočtu 4 703 Kč.

lg stanbyme speaker xt7s 2 1600x1062x lg stanbyme speaker xt7s 1 1600x1062x

Zdroj: LG

Zdroje: gizmochina.com, lg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat