Telegram nově umožňuje převést osobní účty na účty firemní

Telegram nově umožňuje převést osobní účty na účty firemní
2024-03-13T16:35:26+02:00
• 13. 3. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

Telegram nabízí novou možnost pro své uživatele – převést osobní účty na firemní. Pavel Durov, zakladatel Telegramu, oznámil tuto novinku, která uživatelům umožňuje po zaplacení měsíčního poplatku změnit svůj účet na firemní. Tato funkce přináší řadu výhod pro majitele malých podniků, jako je možnost uvádět informace o poloze firmy a otevírací době, což může být například pro majitele kaváren a obchodů velmi užitečné.

Telegram oznamuje novinku pro změnu typu účtu

Kromě toho firemní účty nabízejí další funkce, jako je organizace chatů pomocí barevných štítků a používání automatických pozdravů nebo zkrácených odpovědí. Durov také avizuje, že Telegram plánuje tento měsíc spustit další podnikové funkce, včetně integrace chatbotů s umělou inteligencí pro zákaznický servis. Tímto krokem se Telegram snaží konkurovat aplikaci WhatsApp Business, která má přes 200 milionů aktivních uživatelů měsíčně. Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma aplikacemi spočívá v tom, že Telegram účtuje předplatné za používání obchodních funkcí, zatímco WhatsApp generuje příjmy z různých typů konverzací a frekvence chatů.

telegram 2004x1038x

Zdroj: Appstore

WhatsApp, který je součástí společnosti Meta, představil v loňském roce mnoho funkcí zaměřených na podnikání, jako jsou personalizované zprávy pro zákazníky a integrované možnosti dokončení transakcí v rámci aplikace. Telegram se v poslední době zaměřil na rozvoj svého podnikání prostřednictvím prémiového předplatného, vlastní kryptoměnové peněženky a aukcí prémiových uživatelských jmen. S více než 800 miliony uživatelů po celém světě Telegram plánuje tento měsíc spustit i svou reklamní platformu s programem sdílení příjmů pro kanály.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat