Xiaomi slevy jsou tu pro vás komerční článek

Xiaomi slevy jsou tu pro vás [komerční článek]
2024-02-02T11:36:14+02:00
• 2. 2. 2024

Zdroj: TOMTOP

Celosvětově známá společnost Xiaomi je dobře zapsána také u uživatelů v České republice. A těch spokojených může být brzy mnohem více, protože Xiaomi přichází s limitovanou nabídkou velké šíře užitečných produktů za bezkonkurenční ceny. Pojďme se na některé z nich podívat konkrétně.

Horkovzdušná fritéza

Fritéza AF346D má velmi elegantní provedení v černé barvě se zlatými doplňky. Na kuchyňské lince vypadá velmi dobře, ale to nejdůležitější se nachází uvnitř: nabízí totiž objem celých 5,5 litrů, takže můžete uvařit chutný a zdravý pokrm i pro opravdu velkou rodinu. O efektivní využití výkonu 1.300 W se postará třistašedesátistupňová cirkulace horkého vzduchu. Tím dosáhnete přesně toho, co pro chutné vaření potřebujete: křupavou kůrčičku, pod kterou se skrývá šťavnatý pokrm.

Fritovat můžete brzy i vy, a to se slevou 66 %. Za zvýhodněnou cenu 1.306 Kč včetně dopravy a záruky vrácení peněz můžete objednávat ZDE.

Air Fryer AF346D

Zdroj: TOMTOP

Soundbar vylepší zážitek z filmů

Co byste řekli třeba výborně hrající Redmi BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA za skvělou cenu? Soundbar v elegantním černém provedení, který zaujme nejen zvukem ale také variabilitou umístění. Nejen že se dá umístit na televizní stolek, ale je připraven i na snadnou montáž přímo na zeď. Stačí najít vhodné místo. A může být váš za 1.146 Kč včetně dopravy a záruky vrácení peněz, tedy se slevou 74 %. Objednávejte ZDE.

Soundbar Redmi MDZ-34-DA

Zdroj: TOMTOP

Informace přímo na zápěstí

Xiaomi je už delší domu dobře etablovaným brandem také na poli nositelné elektroniky. Dnes si můžete pořídit zástupce sedmé generace s názvem Xiaomi Mi Band 7. Přináší hezký 1,62palcový AMOLED displej, který zvětšuje zobrazovací plochu o 25 % oproti předchozí generaci. Díky tomu dokáže velmi přehledně zobrazit nejenom čas, ale i celou škálu dalších, více či méně užitečných a praktických informací.
Tohoto parťáka tak lehkého, že ho na zápěstí prakticky nevnímáte, nyní pořídíte se slevou 61 %, tedy jen za 871 Kč. Pochopitelně včetně dopravy a záruky vrácení peněz. Objednáte jej přímo ZDE.

Xiaomi Mi Band 7

Zdroj: TOMTOP

Je ti teplo, děvče?

Ano, určitě víte, na kterou televizní klasiku narážíme. Ale pokud vám teplo není, řešením může být grafenový elektrický přímotop Smartmi GR-H. Je perfektně přenosný (jen lehce přes 5 kilogramů), s ochranou proti přehřátí a jednoduchým manuálním ovládáním topného výkonu. Největším benefitem je využití moderního materiálu namísto tradičního hliníku či mědi: grafen totiž nabídne téměř o polovinu vyšší výkon. Teplota jde nahoru, zato cena jde dolů, a to o celých 80 %. U vás doma může být za 2.029 Kč, objednáte-li ZDE.

Smartmi GR-H

Zdroj: TOMTOP

Zkuste to bez drátů, milý Marconi

Nabíjet naše mobilní miláčky bez zbytečných kabelů je jistě praktická záležitost. A kdo říká, že bezdrátová nabíječka nemůže být elegantní i praktická zároveň? Xiaomi 55W bezdrátová nabíječka v nadčasové kombinaci černé a zlaté, s vestavěným systémem větrání zamezí přehřívaní nabíjených zařízení. Maximální výkon 55 W zaručí, že potřebnou energii doplníte velmi rychle. A to vše s aktuální slevou 74 %, což v praxi znamená, že bude vaše jen za 596 Kč, opět včetně dopravy a záruky vrácení peněz. Stačí objednat ZDE.

Xiaomi 55W

Zdroj: TOMTOP

Vybrali jste si to pravé pro vás? Pokud ano, gratulujeme. A pokud ne, Xiaomi toho má pro vás ještě více: na této stránce si můžete prohlédnout další desítky a desítky zajímavých produktů koncernu Xiaomi a dalších značek pod něj spadajících. Řada výrobků má uvedenu aktuální slevu. A pokud vás zaujme něco, co zrovna v cenové akci není, máme pro vás slevový kód UBIEELIFE2024, díky kterému získáte 8% slevu právě pro vás. Celou nabídku naleznete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat