Vivo finišuje s novinkou Y100t 5G

Vivo finišuje s novinkou Y100t 5G
2024-02-18T16:35:05+02:00
• 18. 2. 2024

Zdroj: Gizmochina

Do segmentu střední třídy má nakročen zajímavý přírůstek od čínské společnosti Vivo. Ta už během tohoto týdne v oficiální podobě ukáže model, který bude součástí známé série Y100. Mobilní novinka s označením Y100t 5G překvapí velmi slušnou výbavou, kde v podstatě nechybí ani žádná funkce určená pro náročnější uživatele. Rozhodující slovo až později dostane konečná cenovka.

Nejsilnější v řadě

Výrobce do čela postavil 6,64palcový panel založený na IPS LCD technologii dosahující na Full HD+ rozlišení a 120Hz obnovovací frekvenci. Hardwarovou část zastupuje čipová sada Dimensity 8200 od MediaTeku nebo 8/12GB operační paměť RAM, kde vždy navíc ještě získáte 8 GB ve virtuální podobě. Uživatelská data pojme interní úložiště ve dvou možnostech velikosti – 256/512 GB.

Y100t 5G 720x1280x

Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu obsadila dvojice fotoaparátů (64 + 2 MPx) a baterie s kapacitou 5 000 mAh, která především podporuje technologii rychlého 120W nabíjení. Součástí softwaru bude rozhraní OriginOS vycházející z Androidu, ale zatím bez upřesněné verze. Ovšem nesmíme opomenout funkce jako boční skener otisků prstů, technologii NFC, 3,5mm audio jack či 16MPx selfie kamerku.

Na prodejních pultech se ukážou minimálně dvě barevné verze (bílá, modrá), přičemž prodejní cenu zjistíme už v pátek 23. února po představení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat