Telegram přináší vylepšené ukládání zpráv a další novinky

Telegram přináší vylepšené ukládání zpráv a další novinky
2024-02-02T17:20:34+02:00
• 3. 2. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nedávno jsme vás informovali o novince na platformě Telegram, která umožňuje posílat jednorázové multimediální zprávy. Nyní zde máme větší oznámení nových funkcí v rámci nové aktualizace.

Nejen lepší ukládání zpráv

Vývojáři se rozhodli, že značně vylepší uložené zprávy v chatech. Nejenže se z této funkce stává v podstatě systém záložek, ale také si můžete přidávat kategorie k uloženým zprávám. Ty jde také třídit, přičemž samotné kategorie se označují textem i emoji, takže vyhledávání je jednodušší. Jedna uložená zpráva může být zařazena do více kategorií.

Došlo také na drobné vylepšení vyhledávání. Nově vám aplikace přímo zvýrazní hledaný výraz v samotné zprávě, kde byl text nalezen. Díky tomu se zlepší orientace. Kromě možnosti posílání jednorázových multimediálních zpráv Telegram přidal také možnost pozastavení nahrávání audio vzkazu. Můžete si tak rozmyslet, co říct dále a pak se vrátit k nahrávání.

Co se týče přímo konverzace mezi dvěma osobami, tak nově můžete zjistit přesný čas, kdy druhá strana přečetla danou zprávu. Současně je ale možné deaktivovat tuto funkci, aby se druhá strana nedozvěděla, kdy došlo k přečtení. Také jsme se dočkali změny oprávnění u možnosti zasílání zpráv. Nově si můžete nastavit, že vám mohou napsat lidé z vašich kontaktů a uživatelé s předplatným.

Došlo na zrychlení načítání vide příběhů, dle vývojářů došlo ke 4násobnému zrychlení. Kromě toho mohou předplatitelé Telegramu nastavit načítání obsahu ve vysokém rozlišení. Poslední taková významný novinka se týká vzhledu sdíleného kontaktu.

68c24d6e1d277223bd 1080x706x

Zdroj: Telegram

Zdroj: telegram.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat