Samsung si nechal certifikovat neznámé Galaxy C55

Samsung si nechal certifikovat neznámé Galaxy C55
2024-02-10T19:35:33+02:00
• 10. 2. 2024

Zdroj: Samsung

Čínský regulační úřad TENAA dal zelenou dalšímu zařízení z dílny společnosti Samsung, která pod kódovým označením SM-A5560 připravuje nový model s názvem Galaxy C55. Celá tato série do dnešní doby neobsahuje příliš mnoho zástupců, přičemž poslední telefon v podobě Galaxy C8 dorazil v září 2017. Dostupné informace z něj dělají přírůstek pro střední třídu, kde čeká opravdu hromada obdobně vybavených konkurentů a o případném úspěchu většinou rozhoduje až konečná cenovka.

Žádný zázrak

Jihokorejský gigant u přední strany plánuje nasadit 6,67palcový displej založený na OLED technologii, který zřejmě bude nabízet Full HD+ rozlišení. Ačkoliv prozatímně neznáme přesný typ výřezu pro selfie kamerku, tak určitě půjde o 13megapixelový snímač. Dostupný výpis zveřejněný v databázi tentokrát výjimečně nezahrnuje vůbec žádné podrobnosti kolem hardwarové stránky.

Galaxy C55 1 480x640x Galaxy C55 2 480x640x

Zdroj: GSMArena

Doprovodné fotografie vzadu potvrzují celkem tři snímače. Ty budou seskládány z hlavního 50MPx, ultra-širokoúhlého 8MPx a 2MPx hloubkového objektivu. Nasazený článek baterie o velikosti 5 000 mAh jistě nebude ošizen o technologii rychlého nabíjení. Odhalené prvky jej nejvíce přibližují Galaxy A55 nebo Galaxy A35. Nicméně k oznámení může dojít během následujících týdnů, takže další zprávy mohou již brzy vyplout na povrch.

Galaxy C55 4 480x640x Galaxy C55 3 480x640x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat