Vivo připravuje V30 ve variantě Pro

Vivo připravuje V30 ve variantě Pro
2024-02-10T18:00:56+02:00
• 10. 2. 2024

Vivo S18 Pro | Zdroj: Vivo

V pořadí třetí a zároveň nejvyšší zástupce do produktové řady V30 u čínské společnosti Vivo má nakročen na scénu díky aktuálnímu úniku, který kromě všeho přibližuje i jeho první specifikace. Po základní verzi nebo variantě Lite brzy poznáme novinku nesoucí název V30 Pro. Tento přírůstek by dokonce měl vycházet z již dostupného modelu S18 Pro.

Žádné ořezávátko

Do seznamu výbavy by se měl podívat 6,78palcový AMOLED panel, jemuž pravděpodobně připadne Full HD+ rozlišení, 120Hz obnovovací frekvence a skener otisků prstů. Milovníky selfie fotografování může oslovit 50megapixelová kamerka umístěná vpředu.

Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Dimensity 9200+ z dílny tchajwanského MediaTeku. Dále minimálně dvě velikosti operační paměti RAM (12/16 GB), což také bude platit v případě uživatelského úložiště (256/512 GB). Avšak bez možnosti dalšího rozšíření přes paměťovou microSD kartu.

Záda mají nést tři objektivy fotoaparátu s hlavním 50MPx snímačem a 5 000mAh článek baterie podporující technologii rychlého 80W nabíjení pomocí USB-C portu. Uživatelským prostředím bude doprovázet asi předinstalovaný operační systém Android 14 běžící pod vlastní nadstavbou Funtouch OS 14. Posledními dílky do skládačky jsou funkce Bluetooth 5.3, certifikace IP54 nebo technologie NFC.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat