Huawei chystá sluchátka FreeLace Pro 2 a přidá nové barvy u FreeClip

Huawei chystá sluchátka FreeLace Pro 2 a přidá nové barvy u FreeClip
2024-02-28T15:00:44+02:00
• 28. 2. 2024

Zdroj: Huawei

Menší oživení čeká nabídku bezdrátových sluchátek u čínské společnosti Huawei, která aktuálně dokončuje nové zařízení s názvem FreeLace Pro 2. Ještě k tomu již prodávaný model FreeClip se dočká rozšíření palety barev. Přestože množství dostupných informací je velmi omezené, tak už následující týdny mohou přinést více světla do celé situace.

Jarní novinky

Druhé pokračování sportovních sluchátek Freelace Pro dorazí po takřka 3 letech a tento bezdrátový přírůstek by měl získat vylepšenou technologii ANC, mnohem kvalitnější zvuk nebo delší výdrž baterie. Také můžeme očekávat více dostupných funkcí po spárování se zařízením, který poběží pod rozhraním HarmonyOS. Lepší výbava si nepochybně vyžádá o něco vyšší prodejní cenu oproti předchůdci.

FreeLace Pro 1920x566x

Zdroj: Huawei

V případě sluchátek FreeClip lze vyhlížet pouze další barevné varianty. Ovšem žádný zdroj neuvádí konkrétní odstíny. K současné fialové a černé barvě by fanoušci mohli ocenit například bílou či zelenou verzi. Mezi klíčové vlastnosti u zástupce patří jedinečný open-ear design, 36hodinová výdrž, odolnost IP54 a nadstandardně kvalitní zvuk během volání.

Tisková konference k připravovanému telefonu P70 Pro plánovaná na období března – dubna má oficiálně odhalit oba modely. Každopádně do té doby se určitě objeví upřesňující informace.

FreeClip 2850x1330x

Zdroj: Huawei

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat