Samsung překvapí neznámým přírůstkem Galaxy Y55

Samsung překvapí neznámým přírůstkem Galaxy Y55
2024-01-13T19:35:10+02:00
• 13. 1. 2024

Zdroj: Samsung

Čínský úřad TENAA dává nahlédnout pod pokličku v souvislosti s novým telefonem z dílny Samsungu, který si právě teď nechal certifikoval model s kódovým označením SM-C5560. Zařízení zařazené do veřejné databáze po sobě k dispozici zanechává všechny klíčové specifikace. Ovšem prozatímně bez bližších fotografií. Zahraniční zdroje novinku zařazují do neznámé série Galaxy Y přesněji jako Galaxy Y55.

V šedém průměru

Vpředu je připraven 6,67palcový OLED panel dosahující na Full HD+ rozlišení a 13megapixelová selfie kamerka v neupřesněném otvoru. Hardwarovou část zaštiťuje blíže nespecifikovaný čip (2 GHz) nebo několik paměťových konfigurací, kde budou kombinovat 8/12GB operační paměť RAM s 128/256GB interním úložištěm. Nechybí ani slot pro paměťové microSD karty.

samsung galaxy y55 2 1186x775x samsung galaxy y55 1 942x473x

Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu mají obsadit tři objektivy fotoaparátu (50 + 8 + 2 MPx) a 5 000mAh článek baterie, k němuž nepochybně připojí technologii urychlující dobití. Čtečku otisků prstů tentokrát neumístí viditelně na samotnou konstrukci, ale ukryjí přímo pod čelní panel.

Případní zájemci mohou uvnitř očekávat operační systém Android 14, který poběží v rámci známého rozhraní One UI. Závěrem oficiální představení se očekává na konci tohoto měsíce, takže další podrobnosti poznáme již brzy.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat